De Overgang: een prachtige uitnodiging van jouw Self-Expressionista

De Overgang:  een prachtige uitnodiging van jouw Self-Expressionista!

 

De Overgang: een prachtige uitnodiging van jouw Self-Expressionista{Blog: De Overgang: een prachtige uitnodiging van jouw Self-Expressionista} De Overgang? Veel van mijn klanten zijn “van die leeftijd” – ik zelf ook trouwens. Zo’n taboe dingetje, was het in elk geval jarenlang. Het is aan het veranderen. Gelukkig maar en logisch, want ongeveer 50% van de wereldbevolking is een groot deel van haar leven aan het menstrueren en krijgt daarna te maken met “De Overgang”.

De term heeft mij altijd gefascineerd: De Overgang

De term heeft mij altijd al gefascineerd… de overgang naar wat eigenlijk? Zoals onze maatschappij het is gaan zien en zoals ik nog veel vrouwen hoor verzuchten, komt het er op neer dat “we onze beste tijd gehad hebben”. Niet meer nuttig, niet meer zichtbaar, want niet meer aantrekkelijk… Huh?

Dat heeft mij zo mogelijk altijd nóg meer gefascineerd. Want het is pertinent onjuist… behalve als wij het zelf gaan geloven. En naar mijn mening zijn er nog véél te veel vrouwen die dat doen.

We leven in een heel bijzondere tijd

We leven in een heel bijzondere tijd als vrouwen in de 21ste eeuw. Voor het eerst misschien wel ooit, ben je rond je overgangsleeftijd vaak nog maar ongeveer op de helft van je leven. Dat betekent dus dat er nog vele jaren voor je liggen… Jaren waarin je kinderen het zelf wel redden zo langzamerhand, je partner niet meer je enige zorg is, je al lang weet wat je waard bent op je werk…

Het betekent, dat wij de eerste generatie vrouwen zijn, die van de prachtige uitnodiging die De Overgang in mijn visie is, een uitnodiging van onze Self-Epressionista gebruik gaan maken. De Overgang is de tijd om opnieuw af te stemmen: wie ben ik, wat wil ik… wie wil ik zijn, wat wil ik brengen, wat wil ik DOEN…

De Overgang: een prachtige uitnodiging van jouw Self-Expressionista- tijd voor JIJ. Een nogal andere visie dus dan die van een vrouw die zo goed als klaar is voor haar pensioen 😉

Zelf voel ik me op mijn 53ste beter, mooier, sexyer en sensueler dan ooit… En ik hoef daar niks mee… het is puur omdat het goed voelt voor mij en daar geef ik met alles wat ik doe expressie aan. Eén van mijn zielswaarden is namelijk: Femininity. Ik voel een sterke behoefte om meer vrouwelijke energie de wereld in te laten stromen. Niet gewonde vrouwelijke energie (zoals die van de “oudere vrouw” die waardeloos is geworden), maar krachtige vrouwelijke energie, energie van de Hele Vrouw. Juist nu kan ik haar zo sterk voelen… ze leidt me meer dan ooit, omdat ik niet meer afgeleid word door beelden en ideeën van anderen. Beauty is ook één van mijn zielswaarden… en schoonheid heeft voor mij niets, maar dan ook niets te maken met die platte, saaie, gefotoshopte beelden die we overal om ons heen zien… beelden van vrouwen die niet eens op zichzelf lijken… Schoonheid is voor mij uniek en authentiek zijn…

Je Self-Expressionista: de authentieke jij! Goed Genoeg!

 

En laat dat nou net de Self-Expressionista zijn: zij is de authentieke jij. Hoe jij je – als je al die ideeën over wie je zou moeten zijn los durft te laten – beweegt, hoe je kijkt, hoe je praat, zingt, danst… wat je wil delen, of geven… hoe je je kleedt, hoe je jezelf versiert, om juist die delen van jezelf te accentueren die JIJ kiest… niet om te verhullen waarvan anderen je vertelt hebben dat het beter niet zichtbaar kan zijn (rimpels bijvoorbeeld, of grijze haren).

Een Self-Expressionista laat zien en horen wie ze is, op haar unieke manier, met een unieke stem… in verbinding met anderen. Want een Self-Expressionista is zelf een uitnodiging aan ALLE vrouwen om zichzelf te zijn, te laten zien en horen.

De Overgang: een prachtige uitnodiging van jouw Self-Expressionista. Een uitnodiging dat we GOED GENOEG zijn, juist zoals we zijn – óók voor, na en tijdens De Overgang 🙂

Monique van der Hoeven
Sparkly Silver Vixen bij Soul to Sassy

 

Vind je het lastig om meer naar jouw eigen definities te gaan leven? Weet je het niet zo goed meer? Heb je alleen maar klachten van jouw overgang en maakt het je moe en moedeloos? ik kan je helpen en ik doe het met lichtheid en liefde!

Ik ben in juli nog op zoek naar één pilot klant voor mijn nieuwste traject bij Soul to Sassy: Body Confidence & Self Love. Nog deze zomer doe jij het één op één traject met mij voor een sterk gereduceerd tarief. Met andere ogen kijken en je eigen zielswaarden leidend gaan laten zijn in jouw leven. Je vindt hier meer informatie over het traject en (zolang de voorraad strekt ;-)) de pilot: Traject Body-Confidence & Self-Love

Natuurlijk mag je ook altijd een afspraak maken om eens gratis en vrijblijvend online met me te brainstormen over hoe jij die Self-Expressionista in jou nou wakker kust en op de kaart zet in jouw leven.  Je kunt via de knop hieronder rechtstreeks een afspraak in mijn agenda boeken. Dit lees je dus niet zomaar he, mooierd? 😉

close

Over Soul to Sassy

Soul to Sassy Vind je unieke frequentie en leer haar versterken door er expressie aan te geven
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.