F**ck you! Met licht en liefde

F**ck you! Met licht en liefde

F**ck you! Met licht en liefdeF**ck you! Met licht en liefde 🙏F**ck you! met licht en liefde🙏 Dit tekentje 🙏❤️🙏 valt me de laatste tijd vaker op… Op zich vind ik het heel mooi, die emoji’s en ik realiseer me dat ze natuurlijk maar een beperkte emotie kunnen overdragen. Licht en liefde, dankbaarheid… ja dat voelt wel fijn en daar mag meer van de wereld in wat mij betreft.
Maar wat me opvalt, is dat ik dit meer dan eens krijg toegestuurd – van bekenden en onbekenden – als de communicatie niet helemaal soepel loopt. Als ik iets doe wat een ander blijkbaar teleurstelt, of iets niet doe wat een ander niet aanstaat…
Dan krijg ik zo’n F**ck you! Met licht en liefdeF**ck you! Met licht en liefde🙏
 

Misschien betekent het gewoon iets anders…

Ik denk dat het misschien gewoon iets anders betekent dan ik voel – alhoewel ik helemaal niet ernstig twijfel aan mijn eigen vermogen om te voelen wat er achter iemand’s communicatie zit.
Het lijkt een “ik laat je los in licht en liefde”… maar zo voelt het vaak niet. Omdat het twee dingen doet met mij: de ander is “blijkbaar” in staat om erboven te staan (loslaten in licht en liefde is immers een “groot goed”) en ik lees er een eigenlijke “F**ck you” (ik ben even helemaal klaar met jou!) 🙏F**ck you! Met licht en liefde🙏 (met licht en liefde, want anders kan ik mezelf niet meer in de spiegel aankijken) in.
 

Een dubbele boodschap

Een dubbele boodschap. Voor mij in elk geval. Er zou voor mij niks mis mee zijn, als iemand gewoon zou schrijven: ik ben er even helemaal klaar mee. Of inderdaad zelfs “F**ck you, van der Hoeven”. Want dat is eerlijk wat er aan de hand is… Er zou dan nog bij kunnen “🙏❤️F**ck you! Met licht en liefde” iets van: ik zit even heel erg in mijn ego, maar ik wil graag licht en liefdevol zijn… Ook niets mis mee… Het gebeurt ons allemaal.
Ons ego doet dat: zichzelf graag boven de ander plaatsen. En “de wijste” zijn is iets wat we bijna allemaal geleerd hebben, toch?
 
Maar je gooit er wel een deur mee dicht… want na 5x een 🙏F**ck you! Met licht en liefde🙏 hou ik er mee op om te proberren een gesprek te voeren over wat er nou eigenlijk speelt. Want elke 🙏F**ck you! Met licht en liefde🙏 gaat meer als een “F**ck you!” voelen en steeds minder als licht en liefde.
Anyway: mijn interpretatie natuurlijk… Maar iets wat ik wilde delen, omdat het denk ik niet verkeerd is om eens goed bij jezelf na te gaan of wat je schrijft of zegt wel echt is wat je wil schrijven, zeggen… zelfs via Whaptsapp of Messenger.
Authentieke zelfexpressie begint bij jou… eerlijk zijn naar jezelf. Waarom zeg je iets? Wat voegt het toe? Voor jou? Voor de ander?
 
Just some random thoughts… met licht en liefde natuurlijk 
Monique van der Hoeven
Sparkly Silver Vixen bij Soul to Sassy
 
Je eigen emoties serieus nemen, in communicatie zien wat van jou is en wat van de ander is onontbeerlijk als het om authentieke zelfexpressie gaat. Alles van jezelf omarmen – ook de “f**ck you” die je soms voelt – is waar zelfliefde begint. Wil je eerlijker naar jezelf kijken? Liefdevoller met jezelf omgaan? Je grenzen beter leren aangeven? Je goed genoeg voelen, precies zoals je bent? Ik heb nog plaats in mijn pilot – mijn nieuwe traject op Soul to Sassy – sterk gereduceerde prijs in ruil voor een review na afloop. Je vindt het traject hier: Traject Body Confidence & Self-Love
 
Gewoon eens met me kletsen over zelfexpressie? Kan ook – maak een afspraak met me voor een gratis online Soul to Sassy Chat. dat kun je hier rechtstreeks in mijn agenda doen!
 
close

Over Soul to Sassy

Soul to Sassy Vind je unieke frequentie en leer haar versterken door er expressie aan te geven
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.