Jawel, JIJ doet er óók toe!

Jawel, JIJ doet er óók toe!

 
Jawel, JIJ doet er óók toe Ze is echt fantastisch, mijn klant. Ze is een liefdevolle, gul-gevende en heel spirituele vrouw. Een vrouw die het liefst de hele wereld zo omarmen met haar liefde. Razend veel te geven en te delen heeft ze. En ze doet het met liefde. Moeilijke, zware sessies geeft ze. Ze is er voor klanten die het moeilijk hebben, met alles wat ze in hun leven hebben vergaard. En ze helpt ze met haar aandacht, liefde, en haar enorme schat aan kennis, ervaring en expertise om ballast los te laten. Zodat het leven weer lichter wordt…
 
Prachtig en zo powerful. Dat is ze. Het is niet dat ze geen zelfvertrouwen heeft. In haar werk weet ze echt wel wat ze doet. En ze heeft inmiddels een leeftijd bereikt waarop ze ook over zichzelf zoveel heeft geleerd, dat ze weet wat ze nodig heeft.
 

En toch durft ze een stuk van haar niet te delen

En toch is er een stuk van haar, wat ze niet durft te delen. En ze verschuilt zich achter: het gaat niet om mij, het gaat om mijn klanten.
 
Op onze allereerste sessie stel ik haar meteen de vraag: waarom moet je kiezen? Tussen of het om je klanten gaat of om jou? Zou het niet om allebei mogen gaan? Tenslotte ben jij degene die ervoor zorgt dat ze zulke prachtige, levensverrijkende transformaties doormaken. Dat ze weer verder kunnen…
 
Komt dat echt, doordat jij jezelf wegcijfert? Doet alsof je er niet bent?
 
Ze is verrast… en ze moet een beetje lachen. Want ze ziet hoezeer ze haar eigen verhaal is gaan geloven… Dat ze, omdat ze zoveel van haar klanten houdt, zo spiritueel en in verbinding wil werken, zo liefdevol wil zijn, een stuk van zichzelf wegstopt. En dat dat niet liefdevol is… Want liefde kijkt met aandacht naar ALLES.
 
 

Er is een diep verlangen naar schoonheid en sensualiteit

Ze vertelt me, dat ze al langere tijd een enorm verlangen heeft om zich weer sensueel, sexy en mooi te voelen… vrouwelijk. Om dat ook uit te stralen… ze zou wel foto’s willen, waar ze zichzelf zo op ziet. Ik weet zeker dat dat kan.
 
Het begint van binnen… om dat gevoel dat zij er niet mag zijn of niet zou moeten zijn om te buigen. Om dat verlangen te mogen voelen èn er een stem aan te mogen geven, èn foto’s 🙂
 
Ik moet weer aan een bekende quote van mijn grote idool drag superster RuPaul denken: “If you can’t love yourself, how the hell you gonna love somebody else?”
 
Liefde heeft heel veel kanten… en liefde heeft heel veel verschillende uiterlijken… die er állemaal mogen zijn.
 
Denk dat haar klanten heel erg verrast èn geïnspireerd gaan zijn… want oe-la-la… wat is ze sensueel, vrouwelijk en sexy aan het worden!
 
Monique van der Hoeven
Soul to Sassy
 
 

Heb jij ook zo’n prachtig verlangen wat je nog niet durft te leven?

 
Heb jij ook zo’n verlangen? Wat je maar niet durft te gaan leven en shinen? Help ik je heel graag bij – kijk maar eens bij mijn traject Stop Hiding, Start Shining.
 
Of maak een afspraak voor een gratis ontdekkingssessie met me – dat kun je via de knop hieronder rechtstreeks in mijn agenda doen:
 
close
Selecteer lijst(en):

Over Soul to Sassy

Soul to Sassy - omdat álles begint bij jou. Leer je eigen-wijsheid weer horen, vertrouwen en volgen en creëer een leven waarin je moeiteloos en met plezier jouw waarde in de wereld zet
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.