Soul Wisdom Cheerleader

Soul Wisdom Cheerleader

 
Soul Wisdom Cheerleader. Afgelopen week rondde ik een traject af met een prachtige, getalenteerde en bijzondere jonge vrouw. Een vrouw, die ik een jaar lang mocht begeleiden in het vinden en volgen van haar eigen wijsheid. In die eigen wijsheid meer gaan belichamen, meer gaan vertrouwen en vooral te durven gaan volgen…
 
Aan het einde van onze laatste sessie sprak ik uit hoe bijzonder ik ons traject samen vond. Er is in het jaar dat we samenwerkten zoveel gebeurd in haar leven, wat we niet hadden kunnen verzinnen… en zij heeft zo ongelofelijk veel geleerd over haar Soul Wisdom, dat ze daaruit de prachtigste dingen creëerde. Een prachtig nieuw huis voor zichzelf om maar eens een voorbeeld te noemen… het perfecte huis, met de perfecte kleuren. Voor mij zit nu een vrouw, die klaar is met zichzelf verstoppen, klaar is met opkijken naar anderen en klaar is met keuzes maken die eigenlijk niet echt goed voelen. Een vrouw die helemaal klaar is om de wereld in te dansen – helemaal op haar manier en als zichzelf.
 

Een van de mooiste complimenten die ik ooit kreeg

 
En als we aan het afronden zijn, is zij het die mij één van de allermooiste complimenten geeft die ik ooit in mijn leven kreeg. Ze zei: ik heb de luxe gehad een jaar lang een soort persoonlijke cheerleader te hebben.
 
Wauw… die kwam binnen. Mijn ziel ging er van zingen.
 
Want ja: dit is precies hoe ik mezelf zie als coach. Als een cheerleader voor de Soul Wisdom van mijn klanten. Zij wéten het… en als het ons lukt om die wijsheid aan te boren en aan te spreken (en dat lukt altijd ;-)) dan komen er dingen naar boven die we met z’n tweeën nog niet hadden kunnen verzinnen.
 

Als coach kan ik niet weten voor mijn klanten

 
Als coach kan ik niet weten voor mijn klanten wat de juiste richting is voor hen. Wat ze komen doen op deze aardse reis. Wat ze verlangen… Vaak weten klanten dat vanuit hun denkende brein zelf ook niet. Maar vanuit hun zielswijsheid weten ze het ALTIJD.
 
En dat is precies wat nodig is voor hen. En precies wat ik doe in mijn rol als coach: de Soul Wisdom naar boven halen, door nieuwsgierig te zijn en heel veel vragen te stellen. En vervolgens die frequentie, die unieke frequentie van de vrouw die vóór me zit te cheeren. Toe te juichen, te bewonderen, in het licht te zetten… en ervoor te zorgen dat mijn klant haar blijft volgen. Ook als het soms even lastig wordt – wat natuurlijk in elk coachingstraject gebeurt. Tenslotte willen onze saboteurs liever dat we blijven zoals we zijn, dat is tenslotte veilig…
 
Maar onze zielswijsheid… Soul Wisdom… zij weet het precies. Wat er kan, wat er mag en soms zelf hoe….
 
Haar gaan voelen, je ermee verbinden, haar belichamen, haar leven… dát is wat ik cheer.
 

Yes! Ik ben een Soul Wisdom Cheerleader

 
Monique van der Hoeven
Soul to Sassy
 
 
Ik nodig je van harte uit een kijkje te nemen bij mijn signature-traject: Stop Hiding, Start Shining – waar ik al mijn Soul Wisdom Cheerleader skills zal inzetten zodat jij kunt shinen!
 
 
Liever eerst even kennismaken? Kijken en voelen wie je als cheerleader zou krijgen? Dan ben je welkom voor een gratis online Soul to Sassy chat. Klik hier om een afspraak in mijn agenda te boeken: 

close
Selecteer lijst(en):

Over Soul to Sassy

Soul to Sassy - omdat álles begint bij jou. Leer je eigen-wijsheid weer horen, vertrouwen en volgen en creëer een leven waarin je moeiteloos en met plezier jouw waarde in de wereld zet
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.