Natuurlijk kun je het ook helemaal zelf!

Natuurlijk kun je het ook helemaal zelf!

Natuurlijk kun je het ook helemaal zelf! Een Self-Expressionista worden… zo’n vrouw die afgestemd is op haar eigen, hogere wijsheid en van daaruit expressie geeft aan wat zij wil en komt brengen. Er is niemand die dat beter kan dan jij. Dus natúúrlijk kun je dat zelf… je kunt het perfect! Heb je alles voor in huis, echt álles!
 

Ik heb het ook helemaal zelf gedaan

En ik heb het tenslotte ook helemaal zelf gedaan, een Self-Expressionista worden. Nou ja, ik had een goede start zeg maar, want ik werd als Eigenwijs geboren… Al heel jong zag ik al die prachtige, unieke mensen, met ongelofelijk grote gaves en talenten…. enorm hun best doen om vooral niet op te vallen. Huh?
 
Ik kon dat niet… want ik viel gewoon op. Ook al deed ik mijn best om me aan te passen…. soms wonderbaarlijk goed, viel ik tijdenlang niet op 😉 Maar elke keer kwam die eigen-wijsheid weer naar boven. Dus op een dag besloot ik om dan maar heel bewust een Self-Expressionista te worden… Nou ja, op een dag na heel veel leren, heel veel opleidingen volgen en veel aan zelfontwikkeling doen, bedoel ik. Op een dag na diverse carrières die het niet bleken te zijn…
 
Want op een dag was ik het gewoon zat, om elke dag mijn best te doen om te zijn wie ik gewoon niet echt ben. Toen werd ik nieuwsgierig: want wat zou er gebeuren, als ik echt, echt stopte met mijn best doen. En echt, echt mezelf ging zijn…. vanuit mijn eigen-wijsheid ging leven, haar als een groot talent ging omarmen, in plaats van als iets wat lastig is en “weg” moest.
 

Self-Expressionista Expert en Soul Wisdom Cheerleader

Tja… de rest is history… want hier ben ik: als Self-Expressionista Expert en Soul Wisdom Cheerleader.
 
En ja: jij kunt het helemaal zelf. Net als ik… het zal je vele jaren kosten en je zult vaak vallen en opstaan. Je zult je laten afleiden door een heleboel saboteurs en je zult jezelf heel vaak ontmoedigd voelen en denken dat het nooit gaat lukken.
 
Of… je huurt mij in als Cheerleader voor jouw Soul Wisdom… en om te zorgen dat die saboteurs anders met jou gaan praten. Dat jij ze niet meer zo serieus gaat nemen. Om te zorgen dat je een paar maanden helder en strak op jouw pad blijft lopen… zodat je in- en in diep voelt wat een verschil het maakt om jouw unieke wijsheid als uitgangspunt te nemen.
 
The choice is yours…. en jij wéét het!
 
Monique van der Hoeven
Soul to Sassy
 
P.S. Nieuwsgierig naar mijn cheerleader skills? Kijk maar eens op de review pagina op mijn website… kun je het van anderen horen 😉
 
 
Of maak een afspraak met me voor een gratis Soul to Sassy Chat… dan kun je het meteen zelf ervaren. Dat kun je hier rechtstreeks in mijn agenda doen!
close
Selecteer lijst(en):

Over Soul to Sassy

Soul to Sassy - omdat álles begint bij jou. Leer je eigen-wijsheid weer horen, vertrouwen en volgen en creëer een leven waarin je moeiteloos en met plezier jouw waarde in de wereld zet
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.