Follow the Joy! Meer dan een flitsende zin…

Follow the Joy! Meer dan een flitsende zin…

Follow the Joy! Meer dan een flitsende zin. Want het is zoveel meer dan dat… het is iets om te LEVEN. Te ervaren. En het werkt gewoon (zeker als jij volgens Human Design een Generator of Manifesting Generator bent!)

Het is hoe dan ook zóveel leuker dan altijd maar hard werken, jezelf verbeteren, jezelf voor de zoveelste keer uit je comfortzone trekken, vinden dat je meer, beter, groter, succesvoller zou moeten… Voor wie eigenlijk om precies te zijn? En wat moet je dan veranderen?

We hebben geleerd, ik althans, dat we eerst moeten werken en dan plezier mogen maken. En dat we na het plezier vooral weer “terug in het gareel” moeten.

Wat als je goed voelen een wegwijzer op jouw juiste weg is?

Maar wat als je goed voelen, je blij en vreugdevol voelen nou eens de graadmeter is voor jou, om te weten of je op de juiste weg zit? Jouw juiste weg?

Met andere woorden: of jij de blauwdruk aan het leven bent die jij hebt meegebracht toen je aan dit leven begon? Of je jouw potentie tot bloei aan het brengen bent? Jouw talenten aan het ontwikkelen bent? Bezig bent het leven te creëren wat voor jou is bedoeld? Bezig bent het allermooiste van jezelf te delen met de wereld? 

Ik geloof er heilig in dat dat zo is!

Joy brengt ons in onze Zone of Genius!

Want Joy brengt ons in onze Zone of Genius… de meest hele versie van onszelf. De versie waar ons lichaam, ons hart èn ons hoofd prachtig samenwerken, precies zoals bedoeld. Een modus, waarin we in oplossingen denken, in mogelijkheden. Nieuwsgierig zijn. En waarin we ons ontspannen voelen in ons lichaam en in onze expressie. De plek van flow en moeiteloosheid. De plek van onze eigen unieke frequentie.

Anders dan die modus, waarin toch helaas de meeste mensen nog leven voor het grootste deel: de Survival Modus. Die modus, waarin je altijd wel iets moet, anders, beter, voor een ander… Deze modus zorgt voor een Fight-Flight-Freeze reactie in je lichaam – je kunt dan niets anders meer dan dat: keihard gaan werken, het negeren of je voelt je verlamt en je komt nergens meer toe. Fight-Flight-Freeze dus…

Een klant van me noemde het vanmiddag: de kabouter-modus. Een perfect naam. Want je zit in je kleine ik, in plaats van je ik met ongekende potentie en mogelijkheden.

Durf jij het? Kiezen voor Follow the Joy?

Durf jij het? Vanaf nu gewoon te kiezen voor Follow the Joy? Je Blauwdruk gaan leven? Want die wordt elke dag een stukje meer bereikbaar als je vaker in je Zone of Genius modus leeft.

Geen idee waar je moet beginnen? Snap ik… Ik wel! Al van jongs af aan is het mijn speciale talent om die Blauwdruk bij mensen te herkennen, te belichten… Die kant van jezelf die je vaak niet als bijzonder ziet, of die je hebt weggestopt. Ik help je weer te gaan dromen en je veilig te gaan voelen om die Zone of Genius te betreden en daar eens wt vaker te vertoeven.

Begin bijvoorbeeld eens met een afspraak voor een gratis Soul to Sassy Chat met me te maken.

Dat kun je

Hier

Nu

Meteen

Doen… Hey, kijk je Zone of Genius!

Je Blauwdruk onderzoeken en van daaruit gaan leven, dat is precies wat we doen in een één-op-één traject Stop Hiding, Start Shining doen. Je kunt hier meer informatie vinden:

Informatie coachingstraject Stop Hiding, Start Shining

Nieuwsgierig naar hoe dat voor jou eruit kan zien? Boek een gratis online inspiratiesessie met me, kletsen we verder! Je kunt het hieronder rechtstreeks in mijn agenda doen.

close
Selecteer lijst(en):

Over Soul to Sassy

Soul to Sassy - omdat álles begint bij jou. Leer je eigen-wijsheid weer horen, vertrouwen en volgen en creëer een leven waarin je moeiteloos en met plezier jouw waarde in de wereld zet
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.