This is your Wonder Woman Wake-up Call

This is your Wonder Woman Wake-up Call

{Blog} This is your Wonder Woman Wake-up Call. Wonder Woman Wake-up callHey Wonder Woman! Ja jij… ik heb het tegen jou…
 
Diep van binnen weet je het wel, dat jij dat bent, Wonder Woman. Dat wij dat allemaal zijn. Dat we gewéldige unieke, prachtige creaties zijn. Met grote talenten, met mooie en bijzondere expressies, met een missie om hier op aarde te komen leven. Iets wat niemand anders kan, alleen jij.
 
En toch was je het weer vergeten he? Of waren er allerlei redenen om het – nu nog – even niet te leven. Jouw Wonder Woman.
 

De Vrouw Achter de Spiegel

Als je voor jouw passpiegel gaat staan en je kijkt naar jezelf, en daarna dwars door de spiegel, dan kun je haar zien. Je kunt haar voelen en ervaren. Want zij woont in het landschap achter de spiegel. Ze is de Vrouw Achter de Spiegel.
 
En jij woont daar voor een deel ook al… want anders kon je haar niet voelen. Die vrouw, die jij heel diep van binnen graag wil zijn, omdat je wéét dat zij is wie jij bedoeld bent te zijn. Als je niet werd afgeleid door zoveel dingen… Je gevoel van nog niet goed genoeg zijn. Je drukke baan, je kinderen, de angst om heel hard te moeten werken of je angst om echt zichtbaar te worden. Je angst voor oordelen van anderen, als je echt voor jezelf gaat kiezen. Jezelf op nummer 1 gaat zetten.
 

Zij is De Koningin

Jouw Vrouw Achter de Spiegel is daar niet bang voor – althans lang niet zo bang als jij. Zij is namelijk De Koningin – de Volwaardige Vrouw in jou. Zij wéét hoe belangrijk het is om echt radicaal van zichzelf te houden, zichzelf te steunen, elke dag haar verbinding met haar eigen bron – Het Leven Zelf – te bekrachtigen, te versterken. Zodat ze niet meer dat gevoel hoeft te hebben, dat ze goedkeuring van anderen nodig heeft, om in haar grootsheid te stappen.
 
Ze weet ook, dat dat een practice is, die ze élke dag te doen heeft. Sterker nog, waar ze prioriteit aan moet geven, want tijd is er nooit, die moet je zelf creëren.
 
Om ruimte te creëren voor dat leven wat zoveel lichter, leuker en magischer voelt… verrassend en elegant stromend.
 
 

Het kan echt… maar je moet het wel DOEN. Elke dag wat meer.

 
En ja, het is ongelofelijk lastig om daar helemaal zelf aan toe te komen – daarvoor liggen te veel saboteurs op de loer. Een Wonder Woman Coach is daarom beslist geen overbodige luxe..Weet je wat? Ik ben dat graag voor je…
 
Ik heb er zelfs een prachtige landkaart voor ontwikkeld… een intensief coachingstraject wat jouw Wonder Woman, jouw Vrouw Achter de Spiegel, activeert, de Saboteurs recht in de ogen kijkt, en je easy flowing manieren leert om door de spiegel te stappen en in jouw Wonder Woman landschap te gaan leven.
 
Stap je samen met mij door de spiegel?
 
Monique van der Hoeven
Soul to Sassy
 
Je vindt hier meer informatie hoe we dat kunnen doen…
 

Natuurlijk mag je ook een gratis online ontdekkingssessie met me boeken, ik verken het graag met je  – dat kun je hier rechtstreeks in mijn agenda doen:

close

Over Soul to Sassy

Soul to Sassy Vind je unieke frequentie en leer haar versterken door er expressie aan te geven
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.