Geloof jij in sprookjes?

Geloof jij in sprookjes?

 
{Blog} Geloof jij in sprookjes? Het is een gemeende vraag: Geloof jij in sprookjes?
 
Geloof jij in sprookjes?Misschien denk je nu, dat sprookjes toch voor kinderen zijn. En dat je inmiddels al lang volwassen bent. Sprookjes zijn een mooie herinnering. Misschien kreeg je ze voorgelezen door je moeder of je oma? Of las je ze zelf?
 
Of misschien komt nu bij je boven, dat je zoveel ellende hebt meegemaakt, dat je niet meer in sprookjes gelooft. Dat je gelooft in de realiteit. In wat je ziet en hoort. Eerst zien, dan geloven?
 
 

Sprookjes zijn een diepe waarheid

 
Maar sprookjes zijn een realiteit. Een diepe waarheid van jouw onderbewuste.
 
Of tenminste, de archetypen die voorkomen in sprookjes. Maar ook zeker de verhalen. Het is niet voor niks dat sprookjes zo populair zijn.
 
Want wist jij, dat jouw onderbewuste in sprookjes denkt? Dat deel van je brein waarin waar je niks van merkt, en wat barstensvol zit met overtuigingen en patronen die jij bent gaan geloven? Waarvan je bent gaan denken: dat ben ik. Zo ben ik.
 
Niks is minder waar. Want je bent niet de dingen die je denkt. Ook niet, zelfs niet, als je die dingen zó vaak hebt gedacht, dat het een patroon is geworden, een vastgeroeste overtuiging.
 
En nou bedoel ik niet dat jouw onderbewuste die sprookjes-gedachten is gaan geloven 😉
 
 

Het is veel leuker en magischer dan dat

 
Jouw onderbewuste praat met jou in beelden. In metaforen… En metaforen? Dat zijn eigenlijk sprookjes. Sprookjes die jij niet verzint, maar die jij wel bent gaan geloven.
 
Als je die sprookjes onderzoekt – en dat is eigenlijk net zoals dromen, maar dan overdag – kom je bij oplossingen uit die sprookjesachtig zijn.
 
Dan blijk je die zwarte graaf, die jou elke keer weer dwars zit zodra jij stappen wil gaan zetten, gewoon op de thee te kunnen vragen. Of die Koningin, die zo onbereikbaar lijkt… Je blijkt over een magisch en sprookjesachtig landschap te beschikken, diep verborgen in jou.
 
Een landschap, waarin alles mogelijk is…
 
Een innerlijke wereld, waarin alles moeiteloos kan gaan zoals jij dat graag zou willen.
 
Ook die dingen waar je al zo lang mee worstelt… En dat je, juist door het op het diepste leven in je onderbewuste op te lossen – jouw eigen wijsheid vertelt je wel hoe – kun je het ook in “de realiteit” oplossen. Easy peasy… en dat is geen sprookje 😉 
 

Laatste kans op een speciale aanbieding

 
Volgende week is de allerlaatste week waarin je mijn nieuwe coachingstraject Through the Looking Glass – wat helemaal gaat over jouw eigen sprookjeswereld en je daardoor enorme stappen laat zetten in de “echte” wereld – voor het try-out tarief kunt aanschaffen. Dat betekent dat je het bijna voor de helft van de echte prijs krijgt!
 
Tijd om weer in sprookjes te gaan geloven? En daarmee grote stappen te gaan zetten om echt in de spotlight te stappen met wat jij te brengen hebt? Waar jij de wereld een stukje beter en mooier mee maakt? Zoals alleen jij dat kunt?
 
Kijk dan op de website voor meer informatie en maak een afspraak met me voor Soul to Sassy-Tea. Dan gaan we jouw sprookje eens wat Fairy-Dust inblazen…
 
Lees hier meer over dit bijzondere coachingstraject:
 
Of boek meteen een gratis online kennisgesprek met me – dan vertel ik je er persoonlijk meer over en kan ik al jouw vragen meteen beantwoorden!
 
 
close

Over Soul to Sassy

Soul to Sassy Vind je unieke frequentie en leer haar versterken door er expressie aan te geven
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.