2023: een perfect jaar voor Zelf-Expressie

2023: een perfect jaar voor Zelf-Expressie

2023 is echt een perfect jaar voor Zelf- Expressie. Nou ja, als je het mij vraagt, dan vind ik natuurlijk élk jaar een perfect jaar voor zelf-expressie. Ik geloof namelijk dat dat is waar we hier voor op aarde zijn: om een unieke versie van iemand te zijn en daarmee iets in de wereld te zetten wat er nog nooit eerder was en wat er nooit meer zal komen. Jij bent de énige variant van jou! Ik geloof ook dat dat tegelijkertijd dus het allermooiste is wat je kunt worden. En dat je daarmee het allerbeste van jezelf kunt brengen in de wereld. Moeiteloos – want je bent op je allermooist en allerwaardevolst als je het meest jezelf bent. En met vreugde: want hoe heerlijk is het, als je gewaardeerd wordt voor wie jij werkelijk bent? In plaats van altijd maar je best te doen om een betere versie van jezelf te worden. Wat meestal neerkomt op proberen een versie van jezelf te worden, die je eigenlijk helemaal niet bent. Vermoeiend….

Kun je me nog volgen? 😊

Waarom 2023 zo perfect is voor Zelf-Expressie

Terug naar wat ik je wilde vertellen over 2023. En waarom juist dit jaar een perfect jaar is voor zelf-expressie.

Volgens de Maya Kalender was het op 1 januari 2023 de dag van de Gele Ster. Gele Ster toon 7, om precies te zijn. Als je nu denkt: waar heeft ze het over: ik zou zeggen, google het eens even, het is boeiend. Tegelijkertijd is het veelomvattend, dus te veel om in deze blog diep op in te gaan, ik hou het dus heel kort.

Volgens de Maya Kalender is alles energie. Ieder dier, ieder mens, maar ook elke dag. 1 januari 2023 heeft de energie van Gele Ster. Gele Ster staat voor: stralend je eigen plek in nemen. Omdat 1 januari de eerste dag van een nieuw jaar is, staat deze energie ook voor het hele jaar. En hoeveel mooier kun je het krijgen als het over zelf-expressie gaat: een heel jaar in het teken van “stralend je eigen plek innemen”. Gele Ster is overigens mijn levenspad volgens de Maya Kalender… en dat is op z’n minst grappig als je ziet wat voor werk ik bij Soul to Sassy doe: vrouwen stralend hun eigen plek in laten nemen!

Daarnaast stond de eerste volle maan van dit jaar, op 7 januari 2023, in Kreeft met recht er tegenover het teken Steenbok, in het teken van  “je ware zelf vinden”. Een prachtig thema, wat voor veel vrouwen die ik ken een grote rol in hun leven speelt.

2023 is dus alles bij elkaar een perfect jaar om aan de slag te gaan met Stralend jouw plek innemen.

Stralend je eigen plek innemen: hoe doe je dat?

Echt stralend je eigen plek innemen kan alleen maar als het echt van binnenuit komt. Vanuit wie jij werkelijk bent. Vanuit jouw zielswaarden, jouw wensen en verlangens, jouw eigenschappen, talenten en de ervaringen die je hebt gehad kun jij op een unieke manier “iets” in de wereld zetten.

In mijn vernieuwde traject Stop Hiding, Start Shining is dat precies wat we doen: ontdekken waar het voor jou nou werkelijk om gaat, als je echt heel eerlijk kijkt naar jezelf, wat je vreugde geeft, waar je goed in bent, zonder dat het moeite kost. Daarna gaan we zorgen dat je dat niet alleen weet met je hoofd, maar dat je het belichaamt. Belichamen betekent eigenlijk: van kennis naar wijsheid. En we zorgen ervoor dat je, mocht je in oude valkuilen trappen (en believe me, dat gaat gebeuren!), de tools in huis hebt om jezelf weer terug te krijgen op jouw eigen levenspad. Tenslotte gaan we kijken over hoe jouw straalkracht het best naar buiten toe stroomt… wat heb je daarvoor nodig? Wat geeft je daarin vreugde? Voor de een zijn dat mooie flowy jurken, voor de ander een bepaalde manier van bewegen of de juiste woorden. Zelf-expressie bestaat uit zó veel onderdelen… Jouw eigen wijsheid zal je de weg wijzen.

Stop Hiding, Start Shining: de hele maand januari met korting!

Voel jij dat 2023 jouw jaar is? Precies daarom bied ik Stop Hiding, Start Shining de hele maand januari aan met een flinke korting. Niet te lang aarzelen dus!

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan stel ik voor dat we eerst even verder kennismaken – je kunt me dan al jouw vragen over Stop Hiding, Start Shining stellen. Gratis en vrijblijvend! Maak je een afspraak met me?

Want één ding weet ik zeker: er is niets mooiers dan vrouwen die stralend hun eigen plek innemen in deze wereld. En dat dat héél hard nodig is bovendien…

Liefs,

Monique
Soul to Sassy

 

P.S. Wil je een gratis online ontdekkingssessie met me afspreken? Doe dat dan nu meteen via de knop hieronder.

 

close
Selecteer lijst(en):

Over Soul to Sassy

Soul to Sassy - omdat álles begint bij jou. Leer je eigen-wijsheid weer horen, vertrouwen en volgen en creëer een leven waarin je moeiteloos en met plezier jouw waarde in de wereld zet
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.