22 vrouwelijke manieren om weer thuis te komen in je lijf

22 vrouwelijke manieren om weer thuis te komen in je lijf

Wauw… we kennen het als vrouwen allemaal, toch? Die momenten dat je onrust voelt, jezelf niet goed genoeg voelt, angstig bent… Van die dagen dat je de dekens over je hoofd wil trekken, je wil verstoppen voor de hele wereld. Of juist gaat vluchten in van alles en nog wat doen, lekker druk met van alles wat er niet echt toe doet. Misschien ga je je op zulke momenten op anderen richten: je kinderen, je partner, je ouders, vriendinnen… 

22 vrouwelijke manieren om weer thuis te komen in je lijfMaar diep van binnen weet je het wel: er is maar één weg. En dat is terug naar je eigen lichaam. Terug naar jezelf. Naar wat jij voelt, wat er echt aan de hand is. 

Natuurlijk zijn daar allerlei manieren voor, jij kent ze ook – en ik hoor zelfs heel graag van je wat jouw manieren zijn voor die momenten (mail me gerust!). En toch… Uit eigen ervaring weet ik dat ik er dan juist vaak niet op kan komen. Of dat ik er gewoon geen zin in heb.

Ik maakte een lijstje voor je met 22 vrouwelijke manieren om weer thuis te komen in je lijf. Omdat ik geloof dat het ook gewoon fijn en leuk mag zijn! Sterker nog: ik weet 100% zeker dat het zo bedoeld is. 

Stop om te beginnen met jezelf te verstoppen voor jezelf!

En het is ook belangrijk. Want echt álles begint bij jou. Ook al is het zo makkelijk om je op de buitenwereld te richten – en is dát ook precies wat je hebt geleerd en wat de wereld om je heen je vaak als boodschap geeft.

Alles wat er werkelijk toe doet begint in jou… Zoek het dus op, zo vaak als je kunt. Begin met te stoppen met je te verstoppen voor jezelf, zeg maar 😉

Je kunt mijn 22 vrouwelijke manieren om weer thuis te komen in je lijf hier gratis als PDF downloaden – klik op de link die je onder de afbeelding vindt!

Veel plezier met landen in je lijf – èn laat me zeker een keer weten wat jouw manieren zijn: soultosassy@gmail.com 

 

Download hier gratis de PDF met tips: Soul to Sassy – 22 vrouwelijke manieren om weer thuis te komen in je lijf

Echt klaar met verstoppen?

Misschien voel je dat het tijd voor jou is om verder te gaan dan je niet meer verstoppen voor jezelf? Dat je jezelf ook graag wat meer zou willen laten zien aan de buitenwereld? Maar dan op jouw manier, met echt zelfvertrouwen? Gewoon zonder schaamte?

Maak dan gewoon eens een afspraak met me voor een gratis online inspiratiesessie – ik kijk namelijk heel graag met je mee wat jouw volgende stap zou kunnen zijn daarin!