Aanbod Soul to Sassy

Aanbod Soul to Sassy

Aanbod Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie Bij Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie wil ik jou als vrouw laten ervaren hoe belangrijk en empowering het is om je hele stem terug te vinden! Als vrouwen zijn wij al vanaf jonge leeftijd in een stem-keurslijf gedwongen – de expressie van alle onhaalbare verwachtingen die de wereld waarin wij leven van ons vrouwen heeft. Zoveel tegenstrijdigen eigenschappen waar we aan moeten voldoen, nooit genoeg en altijd te weinig.

Totdat we echt vanuit ons zelf gaan leven. Als we stoppen van buiten naar binnen te leven  en niet meer kijken naar wat er van ons verwacht lijkt te worden, maar vanuit ons hart een eigen, authentiek en dus nog niet bestaand leven durven gaan creëren, realiseren we ons vaak pas hoeveel we aan “eigenheid” hebben laten liggen. Kun jij je nog herinneren wanneer je je voor het laatst helemaal jezelf hebt gevoeld? Vrij, blij, uniek… vol levenslust en vol van het gevoel dat jij er toe deed in de wereld?

Je eigen, ware stem vinden begint in je hart

Voor de meeste vrouwen is het even graven… en dat is ook wat zich uit – of beter gezegd niet uit – door middel van onze stem. 

Je eigen stem vinden in deze wereld begint in je hart! Want hoe cliché het ook klinkt: dat klopt voor jou! Als je op die manier contact gaat maken met jouw waarheid, jouw zielswaarden, je eigen wijsheid en de wijsheid van je lichaam gaat je leven spreken. Het gaat spreken in jouw kleuren, jouw verlangens en jouw idealen… 

Je stem is een heel belangrijk onderdeel van authentiek en volgens jouw waarheid leven. En onderdeel dat zó is onderdrukt in jouw eigen leven en in ons collectieve onderbewuste als vrouwen, dat je je meestal niet eens realiseert dat je daar goud laat liggen. 

Ik wil daar heel graag samen met jou verandering in brengen!

Ik wil graag dat je gaat ervaren dat jouw stem een krachtig en uniek instrument is voor heling, authenticiteit en leven vanuit je hart. Daarnaast is het juist ook je stem die jou tot instrument maakt – een instrument op deze aarde om jouw eigen-wijsheid te delen, je zielswaarden te delen en te laten horen waar je voor staat en waar je in gelooft.

Daarvoor is het nodig dat je de grote waarde van jouw stem gaat ervaren – in je lijf, in je hart, in de verbinding met het grotere geheel.

 

Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie: jouw ware stem vinden

Ik geloof er heilig in dat wij als moderne vrouwen een heel belangrijke bijdragen kunnen leveren aan het creëren van een mooiere, meer diverse en eerlijkere wereld voor ons allemaal! Juist als wij gaan leven vanuit ons hart, gaan voorleven, dat het niet nodig is te blijven rondrennen in patriarchale structuren die we met elkaar hebben gecreëerd. Structuren die niemand dienen, vrouwen niet en mannen niet. Structuren, die er op gericht zijn ons te doen geloven dat we steeds meer nodig hebben, steeds beter moeten worden, steeds harder moeten werken om goed genoeg te zijn. 

Ik geloof dat juist wij vrouwen, zodra we belichaamd gaan leven een spiritualiteit ervaren, die ons onze waarheid laat voelen. Dat we al meer dan goed genoeg zijn. Juist omdat we zijn wie we zijn. Dat we bijzonder zijn, juist omdat we uniek zijn. Omdat we anders zijn. En toch ook weer niet, want dat we allemaal mensen zijn, die van iemand houden, iemand verloren hebben, wensen en dromen hebben, verlangen naar liefde en aandacht.

Veel vrouwen zijn al op dat pad aanbeland – het is voelbaar, merkbaar, zichtbaar! Maar we kunnen het pad van leven vanuit ons hart niet bewandelen zonder onze stem aandacht te geven. Onze vrouwenstem die door de geschiedenis heen vele duizenden jaren is weggeschreven, niet gehoord is, onderdrukt is, letterlijk de mond gesnoerd is. Onze vrouwenstem, die zo mooi en bijzonder is, die zo moeiteloos vrouwelijke kwaliteiten waar onze wereld zoveel behoefte aan heeft op dit moment – verbinding, belichaming en ervaring, zachtheid, empathie, creatievermogen – verklankt. 

We hebben het allemaal nodig, dat ze haar rechtmatige plaats inneemt – naast de mannenstem! – dat ze mét haar vrouwelijke kwaliteiten mag klinken en gewaardeerd wordt. Maar daarvoor mag ze eerst heel worden… heel van de schade die haar in vele duizenden jaren is toegebracht. Maar ook heel van de schade die haar in jouw leven is toegebracht – elke keer dat je haar niet mocht laten klinken om expressie te geven aan wat je voelde, dacht, als waarheid hebt ervaren… 

En dat is wat ik bij de Vrouw & Stem Academie wil aanbieden! Stemheling, stembevrijding, stem en emoties, voice embodiment, ademen en de stem, zingen (niet volgens een plaatje, maar authentiek en eigen). Zodat jij jouw stem hélémaal van jou kunt maken. Ze behoort je toe, ze is jouw instrument van jouw unieke expressie en ook jouw eigen krachtige tool voor heling en persoonlijke groei.

Het aanbod van Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie

Om jou te helpen het goud van jouw stem te (her)ontdekken, je stem weer héél en vrij te maken, haar te belichamen, haar met trots te durven en kunnen laten klinken heb ik de Vrouw & Stem Academie opgericht.  Het aanbod bestaat uit diverse 1-op-1 coachingstrajecten die je live online met mij doet, en uit verschillende online cursussen die je zelfstandig thuis kunt volgen, of een combinatie daarvan.

Ik heb voor deze vorm gekozen, omdat elke vrouw op de plek staat waar ze nu staat met haar stem – elke vrouw heeft een uniek stemverhaal, waarin elke vrouw op haar eigen manier kracht heeft ingeleverd op haar authentieke manier van spreken en zingen. Of jij nou een complete beginner bent waar het het vinden en ontwikkelen van jouw stem aangaat of je hebt al een hele stemreis gemaakt, het aanbod is zodanig opgebouwd dat er altijd meer te ontdekken en te bekrachtigen valt. Je leert waar jij aan toe bent om te leren – de stem wijst je hierbij perfect de weg.

Op dit moment is dit het aanbod van Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie:

Zing je Zachte Kracht – 1-op-1 coachingstraject

Laat je Stem Spreken – 1-op-1 coachingstraject

Aan het aanbod van online cursussen die je zelfstandig thuis kunt doen, wordt momenteel gecreëerd, hier alvast een kleine selectie:

Zing je Zachte Kracht – online cursus

Laat je Stem Spreken – online cursus

De Stem van de Wilde Vrouw – online cursus

De Stem van de Wijze Vrouw – online cursus

Heel je Stem – online cursus

Belichaam je Stem – online cursus

Adem & Jouw Stem – online cursus

Meer informatie volgt binnenkort.

Een gratis online ontdekkingssessie

Ik kan me voorstellen dat je heel veel vragen hebt over jouw stem, haar mogelijkheden en over het aanbod van Soul to Sassy, of misschien wil je wel eens ervaren wie jou bij het vinden van jouw stem gaat begeleiden. Ik weet hoe belangrijk die klik is – juist als je werkt met zo iets persoonlijks en kwetsbaars als je stem! Daarom bied ik je heel graag een gratis online ontdekkingssessie aan! Je kunt hem hier rechtstreeks in mijn agenda boeken.