Aanbod Soul to Sassy

Aanbod Soul to Sassy

Het aanbod van Soul to Sassy is ontstaan uit een combinatie van 20 jaar werken met vrouwen aan hun zelfexpressie door middel van het vinden van hun eigen stem en de daaruit volgende lichaamstaal, en mijn eigen levenspad, wat al van jongs af aan gaat over zelfexpressie in al haar vormen.

Het traject Stop Hiding, Start Shining heb ik ontwikkeld voor vrouwen zoals jij. Vrouwen die er klaar mee zijn te leven volgens ideeën, meningen en overtuigingen van anderen. Of die nou uit de buitenwereld komen of uit hun eigen hoofd (omdat ze ze al zo vaak hebben gehoord dat ze ze zijn gaan geloven). Vrouwen die er klaar vóór zijn, om echt naar hun eigen wijsheid te gaan luisteren en die te gaan vertrouwen. Die te gaan volgen en op die manier stap voor stap een leven te gaan creëren wat echt bij ze past. Zodat ze al hun unieke talenten en kwaliteiten op een vreugdevolle en stromende manier de wereld in kunnen sturen. 

Op een manier zoals alleen jij dat kunt… 

Want er was nooit iemand zoals jij. En er zal nooit meer iemand komen zoals jij.

Ik blijf dat zó bijzonder vinden…

Zó bijzonder, dat ik er mijn missie van heb gemaakt zoveel mogelijk vrouwen te laten ervaren dat ze niet alleen goed genoeg zijn, maar dat ze op hun allermooist en allerbest zijn, juist als ze hélemaal leven volgens hun eigen waarheid. Want die voelen we, stuk voor stuk… we vertrouwen haar alleen nog niet en durven haar daarom niet te volgen. 

Terwijl het allemaal gewoon echt al IN jou aanwezig is!

Stop Hiding, Start Shining

Het is eigenlijk precies wat de titel zegt: stop met jezelf te verstoppen, bewust of onbewust. Stop met je best doen om iemand te worden die je niet bent. Stop met jezelf te ontwikkelen op vlakken die niet bij je horen. En nog veel meer: begin vandaag nog met luisteren. Echt diep luisteren naar jouw eigen wijsheid. Je zielswijsheid, zo je wilt – Soul! Want die stem diep in jou, die zich kenbaar maakt via je lichaam en niet via je hoofd, weet precies wat jij hier komt doen en hoe je daar het beste en op de meest vreugdevolle manier vorm aan kunt geven. En ja… dat vergt lef. Want onze wereld wil ons laten geloven dat het nou eenmaal moet zoals het moet. 

Dus in dit traject ga ik je ook leren om jouw innerlijke wijsheid nog veel meer te verankeren in jouw lichaam, zodat je je op momenten dat je belangrijke keuzes moet of wilt maken, herinnert hoe je dat ook al weer het beste kunt doen. 

En van daaruit kun je jezelf van binnen naar buiten laten zien en laten horen. Met jouw kleuren, jouw woorden, jouw missie… die perfect passen bij wie jij werkelijk bent. 

Je kunt hier meer lezen over dit prachtige levens-veranderende traject, dat jou een zelfvertrouwen zal geven zoals je nooit eerder hebt gekend:

Stop Hiding, Start Shining Coachingstraject

Ben je meteen al nieuwsgierig hoe het er voor jou uit kan zien om in 4,5 maanden tijd met mij samen die vernieuwde, krachtige en stralende versie van jezelf te creëren? Dan kunnen we ook meteen even verder kennismaken!

Een gratis online sessie

Dat kunnen we doen als je een gratis online kennismakingssessie met me boekt! Gewoon eens even energie uitwisselen en van gedachten wisselen over van alles wat ons bezig houdt. Boek je een afspraak in mijn agenda hieronder?

Ik ben nu al nieuwsgierig naar jou en kijk er naar uit je te ontmoeten!