Aanbod Soul to Sassy

Aanbod Soul to Sassy

Aanbod Soul to SassyAanbod Soul to Sassy. Bij Soul to Sassy is mij er alles aan gelegen dat ambitieuze vrouwen gehoord en gezien worden. Dat ze gehoord en gezien worden met hun boodschap, hun missie, hun ideeën, hun bedrijf, hun plannen. 

Omdat die voor mij berusten op Vrouwelijke Ambitie. Vrouwelijke Ambitie is voor mij anders dan mannelijke ambitie – die gericht is op succes, macht en geld. Vrouwelijke Ambitie is gericht op de wereld verbeteren. Niet alleen voor een vrouw zelf of voor haar gezin, maar voor alle mensen.

Sommige vrouwen voelen die ambitie op het gebied van het milieu, of op het gebied van gender-gelijkheid. Weer andere vrouwen, willen graag verandering brengen in het onderwijs of in de zorg. Allemaal heel hard nodig. Samen willen we ook graag dat er in elk geval minder oorlog komt. Dat de wereld een veiligere plek wordt voor iedereen. 

Vrouwelijke Ambitie is iets wat ons vrouwen verbindt. 

Maar Vrouwelijke Ambitie gaat vaak verloren

Vrouwelijke Ambitie gaat vaak verloren:

  • omdat we niet gehoord en gezien worden
  • omdat we ons niet veilig voelen om haar te delen
  • omdat wet de juiste woorden niet vinden
  • omdat we onze stem niet durven laten klinken
  • omdat we onzeker zijn of bang over hoe we overkomen
  • omdat we niet goed weten wat er van ons wordt verwacht
  • omdat we onze stem niet geschikt vinden
  • omdat we ons druk maken om wat anderen van ons vinden
  • omdat we al zo vaak veroordeeld zijn
  • of zelfs ronduit uitgelachen, belachelijk gemaakt zelfs

En toch is het zo ongelofelijk nodig dat ze gehoord wordt – het is de enige manier om samen de wereld te veranderen!

Soul to Sassy: Vrouwelijke Ambitie waar je niet om heen kunt!

Dus volgde ik mijn Vrouwelijke Ambitie en creëerde bij Soul to Sassy een aantal coachingstrajecten om vrouwen te leren hoe zij hun Vrouwelijke Ambitie wél voor het voetlicht krijgen.

Zónder schreeuwen, zónder heel hard te hoeven werken, zónder “hun mannetje” te hoeven staan, zónder onzekerheid…

Je vindt de coachingstrajecten in het menu hieronder – of volg de links die je hieronder vindt:

Stemcoaching: De Stem van Vrouwelijke Ambitie

Na voltooiing van het programma De Stem van Vrouwelijke Ambitie is er een mogelijkheid voor een programma: Vrouwelijke Ambitie in de Spotlight. Ik bespreek de mogelijkheden daarvan graag met je richting het einde van het eerste programma.

Na afloop van Vrouwelijke Ambitie in de Spotlight kun je je nog verder ontwikkelen op het gebied van stem en presentatie met daarbij jouw bedrijf of organisatie in de Spotlight. Hoe word jij de brand-ambassador voor jouw eigen bedrijf of voor de organisatie waar je werkt. 

Een gratis kennismakingsgesprek

Elk traject bij Soul to Sassy begin ik met een gratis kennismakingsgesprek. Dat gesprek is bedoeld zodat ik je kan vertellen wat een traject inhoudt en wat jij van mij kan verwachten en ook wat ik van jou verwacht, als je resultaten wil behalen. Natuurlijk kun je mij in het gesprek ook al jouw vragen stellen. Je kunt hieronder rechtstreeks en helemaal vrijblijvend een gratis kennismakingssessie online met me boeken.