Aanbod Soul to Sassy

Aanbod Vrouw & Stem Academie

Het aanbod van Soul to Sassy is ontstaan uit een combinatie van 20 jaar werken met mannen, vrouwen en kinderen aan hun zelfexpressie door middel van het vinden van hun eigen stem en de daaruit volgende lichaamstaal, en mijn eigen levenspad, wat al van jongs af aan gaat over zelfexpressie in al haar vormen. Ik deed dat ruim 15 jaar met mijn zangschool Zing je Eigenwijs. Nu is het tijd voor een vernieuwde richting – de Vrouw & Stem Academie.

Op dit moment ben ik bezig die vorm te geven. Er zal een online aanbod komen in de Vrouw & Stem Academie en er is ruimte voor één op één zang- en stemcoaching. Heb je hier interesse in, neem dan contact met met me op – dan plannen we een gratis kennismakingsessie.

Een gratis online sessie

Dat kunnen we doen als je een gratis online kennismakingssessie met me boekt! Gewoon eens even energie uitwisselen en van gedachten wisselen over van alles wat ons bezig houdt. Boek je een afspraak in mijn agenda hieronder?

Ik ben nu al nieuwsgierig naar jou en kijk er naar uit je te ontmoeten!