Contact met Soul to Sassy

Contact met Soul to Sassy:

Hieronder vind je informatie over Soul to Sassy en lees je hoe je contact met ons kunt opnemen.

Contact met Soul to SassyMonique van der Hoeven
Self-Expressionista Expert en Eigenaar van Soul to Sassy

Telefoonnummer:
06-53171756

Email:
soultosassy@gmail.com

Website:
soultosassy.nl

Soul to Sassy op Facebook:
https://www.facebook.com/soultosassy 

Soul to Sassy op Instagram:
https://www.instagram.com/monique_van_der_hoeven/

Kamer van Koophandel:
30240055 (KvK Utrecht)

Soul to Sassy was voorheen Zing je Eigenwijs

Soul to Sassy was tot en met 30 juni 2021 geregistreerd onder de naam Zing je Eigenwijs – vanaf 1 juli 2021 is het bedrijf overgegaan naar de nieuwe naam Soul to Sassy, omdat het al lange tijd over zoveel meer ging dan over “alleen” zingen. 

Lees meer over het ontstaan van Soul to Sassy op de informatiepagina Soul to Sassy. 

Over mijn eigen reis en eigenwijze carrière moves kun je lezen op mijn mij pagina. Die vind je hier: meer over Monique van der Hoeven

Ik ben benieuwd naar jou… gewoon omdat zelfexpressie echt mijn allergrootste passie is… Voor mij bestaat er niets leukers en mooiers, dan iemand echt ontmoeten en zien hoe iemand op- en openbloeit, helemaal zoals zichzelf. En dat mag altijd stapje voor stapje, in het eigen tempo, want ik geloof met heel mijn hart in een diepe eigen-wijsheid die ieder mens – bewust of onbewust – bij zich draagt. Een eigen-wijsheid die precies weet hoe het zelf-expressie pad er voor jou uit ziet. In al mijn trajecten met klanten is de eigen eigen-wijsheid dan ook leidend. 

Je bent altijd van harte welkom om een gratis online ontdekkingssessie met me te doen – ik chat graag met je over alles wat jouw zelf-expressie authentieker, makkelijker èn leuker kan maken – voor jou en voor de wereld om je heen. 

Je kunt hieronder rechtstreeks een gratis online Soul to Sassy Chat met me boeken: 

 

close