Contact met Soul to Sassy

Contact met Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie:

Hieronder vind je informatie over Soul to Sassy  | Vrouw & Stem Academie en lees je hoe je contact met mij kunt opnemen

Contact met Soul to SassyMonique van der Hoeven
Zang- en spreekstemcoach, Voice Embodiment coach, Ademcoach en eigenaar van Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie.

Telefoonnummer:
06-53171756

Email:
soultosassy@gmail.com

Website:
soultosassy.nl

Soul to Sassy op Facebook:
https://www.facebook.com/soultosassy 

Soul to Sassy op Instagram:
https://www.instagram.com/monique_van_der_hoeven/

Kamer van Koophandel:
30240055 (KvK Utrecht)

Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie was voorheen Zing je Eigenwijs

Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie was tot en met 30 juni 2021 geregistreerd onder de naam Zing je Eigenwijs – vanaf 1 juli 2021 is het bedrijf overgegaan naar de nieuwe naam Soul to Sassy, omdat het al lange tijd over zoveel meer ging dan over “alleen” zingen. 

Bij Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie gaat het over de vrouwenstem met ál haar kanten en kwaliteiten, zingen, spreken, stemheling, stem en emoties, voice embodiment, stem in de spotlight, etc.

Soul to Sassy  | Vrouw & Stem Academie is een plek, waar ik vrouwen leer op een zacht-krachtige manier expressie te geven aan alles waar zij in geloven en waarvan zij voelen dat het waar is. Omdat ik geloof dat wij als vrouwen de wereld kunnen omtoveren tot een betere plek voor ieder mens. 

Daarvoor is het nodig dat we gezien en gehoord worden. En vooral: serieus genomen. 

Als vrouwen hebben we nooit geleerd onze stem te gebruiken vanuit heelheid. We zijn gaan geloven dat het kleine stukje dat wij als “mijn stem” betitelen het is. Dat is echter alleen het sociaal acceptabele stukje stem… waarvan we zijn gaan geloven dat het “goed genoeg is om gehoord te worden”.

Om gehoord te worden is het nodig de stem weer vrij en heel te maken, haar te verbinden met de innerlijke waarden en haar te leren gebruiken op de manier waarop ze bedoeld is. Belichaamd, op de adem en met passend taalgebruik. Dat kan niet zonder de juiste lichaamsexpressie en lichaamstaal. Ook niet zonder zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe we ons presenteren. Doen we dat vanuit “wat hoort” of van binnen naar buiten – Soul to Sassy – vanuit wat we voelen wat bij ons past? Wie wij werkelijk zijn? Geen plaatje nastreven, maar een authentiek en eigen leven creëren.

Ben je nieuwsgierig wat jouw stem daarin voor jou kan betekenen?

Dan maak ik heel graag kennis met je!

Boek daarvoor een gratis online ontdekkingssessie met me – je kunt het rechtstreeks met de knop hieronder doen: 

Wil je meer lezen over het aanbod van Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie? Dan kun je hier klikken voor meer informatie:

Actueel aanbod van Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie

close