Gratis & Inspiratie

Gratis & Inspiratie

Gratis en inspiratieOmdat zelfexpressie gewoon toch stiekem wel mijn passie is en omdat ik het dus gewoon heerlijk vind om daarover dingen met mensen te delen, heb ik hieronder een aantal mogelijkheden voor jou om helemaal zélf aan de slag te gaan met lekker leven vanuit jouw eigen-wijsheid. 

Uit eigen ervaring weet ik daarnaast hoe fijn het is om iemand die je inspireert en die je misschien al een poosje volgt echt nog wat beter te leren kennen, voordat je eventueel stappen zet om echt persoonlijk kennis te maken… En dat is zéker zo als het gaat over iets intiems en persoonlijks als zelfexpressie – eigenlijk ben ik er zeker van dat er niet veel is wat minder persoonlijk is 😉  Dan mag je de tijd nemen om goed te voelen of iets met jou resoneert! Ik heb dus een paar dingen gecreëerd, waar jij gebruik van kunt maken om alvast zelf aan de slag te gaan met meer vanuit jouw eigen-wijsheid te gaan leven.

Stop Hiding Check-In

Omdat ik wéét dat we allemaal die momenten kennen, waarop we onszelf toch echt het allerliefste willen verstoppen voor de wereld – of het nou uitkomt of niet – heb ik de Stop Hiding Check-In voor je gemaakt. Een korte geleide medidatie die je hier meteen en helemaal gratis kunt beluisteren of downloaden. In plaats van onder de dekens te kruipen en het op te geven. Jezelf te saboteren…  Doe gewoon eerst even deze korte meditatie met mij (je kunt altijd nog je toevlucht nemen tot je bed of Netflix bingewatchen, mocht het echt niet lukken ;-).

Zodat je weer gaat voelen dat jij er toe doe – omdat jij jij bent en met precies dát wat jij komt brengen! 

Als je de meditatie graag vaker wil beluisteren, kun je hem ook downloaden – je kunt dat doen door op het download-icoontje te klikken, in de rechterbovenhoek onder het Soundcloud logo! 

 

22 Manieren om weer thuis te komen in je lijf

Razend lastig kan het soms zijn om je rust weer te vinden, je zelf te herpakken, weer thuis te komen in je lijf. We hebben als vrouwen zó enorm geleerd om onze aandacht buiten onszelf te richten, bezig te zijn of afleiding te zoeken als we ons niet zo lekker voelen. Elke keer als we doorgaan met druk doen en met onze aandacht buiten onszelf houden, wordt ons – meestal al enorm overprikkelde – zenuwstelsel verder overprikkeld. Dat heeft spanning, stress, onzekerheid, depressieve gevoelens, angst en onrust, gevoelens van er niet toe doen, en nog veel meer tot gevolg. Ik wéét het zelf – ik ben mijn hele leven Queen Angst geweeest 😉 – en ik zie bij al mijn klanten hoe lastig juist dat stukje vaak is. In ons hoofd weten we het wel, maar we moeten het DOEN… tijd en ruimte nemen om naar onszelf terug te keren.

Ik creëerde 22 manieren voor je om op een fijne, vrouwelijke manier weer thuis te komen in je lijf. Je kunt ze hier gratis downloaden. Omdat álles bij jou begint!

Klik op de afbeelding om de PDF te downloaden.

Download de PDF hier gratis: 22 vrouwelijke manieren om weer thuis te komen in je lijf

Inspiratiemails en gratis eigen-wijze ochtend- en avondmeditatie

Ongeveer 1x per 2 weken stuur ik een inspiratiemail over Soul to Sassy onderwerpen en met updates van (online) cursussen en traningen. 

Omdat ik jouw interesse in Soul to Sassy enorm waardeer heb ik een extra cadeau voor je als jij je aanmeldt voor deze inspiratiemails – en je kunt je natuurlijk op elk moment weer uitschrijven, mocht je ze niet langer willen ontvangen. Want Spam? Who doesn’t hate it? 😉

Jouw cadeau is een gratis ochtend- en avondmeditatie om helemaal in jouw eigen-wijze energie de dag te kunnen starten en de dag te kunnen afsluiten. Ik denk dat dat het allerbelangrijkste is wat ik zelf zoveel mogelijk doe om Soul to Sassy te leven en waarvan ik ook merk dat het voor mijn klanten veel verschil maakt. Als we de dag in onze eigen energie starten – in plaats van met “inspiratie” uit de buitenwereld – en de dag afsluiten met een dankbaar gevoel, trots op wat we zelf deze dag weer hebben mogen creëren – ga je anders om met de rest van de tijd.

Je kunt je hiernaast aanmelden voor de inspiratiemails – de meditaties ontvang je dan meteen. Natuurlijk kun je ze ook downloaden op jouw eigen apparaten, zodat je ze steeds opnieuw kunt beluisteren.

 

Online gratis inspiratiesessie

Zelf geniet ik enorm van vrouwen die elkaar inspireren – daarom ontmoet ik je heel graag voor een gratis inspiratiesessie! Ik geloof dat wij als mensen enorm veel van elkaar kunnen leren en elkaar tot prachtige dingen kunnen aanzetten.

Je kunt hier meer lezen over de gratis online inspiratiesessie èn er een met me boeken:

Lees meer over de gratis online inspiratiesessie

 

Podcast van Soul to Sassy

Als jij zo’n vrouw bent die er – eigenlijk – wel klaar mee is om te leven volgens de meningen, ideeën en overtuigingen van anderen – of die nou van buitenaf komen of in jouw hoofd zitten – dan nodig ik je van harte uit mijn podcast te beluisteren. Ik bespreek daarin allerlei onderwerpen die te maken hebben met een leven leven vanuit je eigen-wijsheid èn hoe je dat gaat durven en hoorbaar en zichtbaar kunt maken. Alles begint echt bij jou… ook verandering in jouw leven. Je vindt de podcast hier – enne: superleuk als je je abonneert (en misschien wel een 5-sterren-review achterlaat? Dat maakt het voor andere vrouwen ook weer makkelijker om de podcast te vinden).

 

Youtube-kanaal van Soul to Sassy

In het Youtube kanaal van Soul to Sassy vind je ook allerlei filmpjes en oefeningen met betrekking tot zelfexpressie en eigenwijsheid. 

Je vindt het Youtube-kanaal hier: Youtube-kanaal Soul to Sassy

Je doet mij – en jezelf! – een plezier door je daarop te abonneren, dan mis je nooit meer een nieuw filmpje.

Of bekijk hieronder alvast een van de filmpjes:

Ik wens je in elk geval veel inspiratie en mooie inzichten toe… en een heleboel lef om het echt op jouw manier te gaan doen!

En ik hoop je binnenkort een keer persoonlijk te ontmoeten bij Soul to Sassy!