Gratis & Inspiratie

Gratis & Inspiratie

Omdat ik je heel graag gratis kennis wil laten maken met de superpowers van jouw eigen vrouwenstem en hoe je ze kunt claimen, heb ik een aantal gratis producten voor je klaargezet – je vindt ze hieronder even bij elkaar gezet.

Online gratis inspiratiesessie

GratisPersoonlijk kennismaken met vrouwen die op zoek zijn naar hun eigen stem is iets waar ik heel veel waarde aan hecht. Om meerdere redenen.

Ten eerste vind ik het ontzettend boeiend om van vrouwen te horen hoe ze hun eigen stem ervaren en hoe ze tegen hun eigen stem aankijken.

Als tweede wordt ik heel blij van het inspireren van vrouwen om vérder te gaan met de eigen stem: vanuit de eigen intuïtie, vanuit vertrouwen, vanuit wat juist vrouwen van nature al zo goed voelen, maar waarvan ze is vertelt dat er “betere manieren” zijn.

Tenslotte vind ik het vanuit mijn bedrijf heel fijn om een persoonlijke band met mijn volgers en klanten te hebben. Waarom? Omdat het voor mij niet anders kan. Maar ook, omdat het niet anders kan, als je met zoiets persoonlijks werkt als de eigen stem.

Je kunt hieronder rechstreeks in mijn agenda een gratis online ontdekkingssessie met me boeken:

Boek hier je gratis inspiratiesessie

Gratis Stem-visualisatie

Omdat ik je gun om echt met andere ogen naar jouw stem te gaan kijken, maakte ik een visualisatie: Aangenaam, ik ben je Stem.

Je kunt deze visualisatie gratis aanvragen door het aanmeldformulier op de website in te vullen – ik stuur je dan de download-link zo snel mogelijk toe.

Lees hier nog wat meer over de gratis visualisatie:

Informatie over de gratis visualisatie van Soul to Sassy

Youtube-kanaal van Soul to Sassy

Sinds 2022 ben ik met Soul to Sassy een Youtube kanaal begonnen. Je vindt daar wekelijks nieuwe filmpjes over allerlei onderwerpen met een relatie tot de vrouwenstem. Die onderwerpen variëren tot tips voor een goed stemgebruik, ademhalingsoefeningen en achtergronden en inzichten over de geschiedenis van de vrouwenstem, hoe het komt dat wij al vrouwen nog altijd zo slecht gehoord worden, laat staan serieus genomen.

Je vindt het Youtube-kanaal hier: Youtube-kanaal Soul to Sassy

Je doet mij – en jezelf! – een plezier door je daarop te abonneren, dan mis je nooit meer een nieuw filmpje.

Of bekijk hieronder alvast een van de filmpjes:

Vrouw & Stem Podcast van Soul to Sassy

In het najaar van 20220 ben ik – eindelijk! – gestart met het maken van een podcast: De Vrouw & Stem Podcast. In de afleveringen van deze podcast bespreek ik allerlei thema’s rondom de vrouwenstem en interview ik vrouwen over hun eigen vrouwenstem: hoe ze de zoektocht daarnaar ervaren, hoe ze hun stem vonden, hoe ze over hun stem denken en waar ze tegenaan lopen in hun werk.

Je kunt de podcast beluisteren op Spotify:

De Vrouw & Stem Podcast van Soul to Sassy

Ook hier is het handig om je te abonneren – ook gratis! – dan krijg je een berichtje als er een nieuwe aflevering online komt.