Gratis online inspiratiesessie

Gratis online inspiratiesessie

Gratis online inspiratiesessieElkaar inspireren als vrouwen… er is weinig wat ik toffer vind. Ik geloof enorm in ieder’s wijsheid, bijzondere en unieke visies op dingen en unieke talenten en kwaliteiten. Het kan voor mij niet anders dan dat het zo is bedoeld: dat we leren van elkaar, groeien door en met elkaar, nieuwe inspiratie opdoen door ons met elkaar te verbinden. (Enne… voor de Human Design geïnteresseerden: dat is best logisch voor mij als Generator met een open wortelcentrum, dat ik dat zo zie… ik haal letterlijk mijn inspiratie uit anderen!).

Ieder inspiratiegesprek is voor mij dus kostbaar en bijzonder!

Waardevol en kostbaar

Een gesprek met jouw vind ik dus áltijd waardevol en kostbaar… voel je dus vrij om – ook als je nog helemaal niet weet óf je met me zou willen werken en/of waaraan je zou willen werken – om een afspraak te maken voor een online gesprek! Er komt altijd wat uit: voor jou èn voor mij, dat weet ik heel zeker!

Zijn wij een top-team samen?

Heb je wel al het gevoel dat je misschien een traject met me zou willen gaan doen? Nu of in de toekomst? Dan is dit gesprek vooral bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Voor mij gaat het dan om de vraag: Zijn wij een top-team samen? 

Waarom? Nou, omdat zelfexpressie het meest persoonlijke is wat je met iemand kunt doen. Het vraagt van jou dat jij je vrij en veilig voelt bij mij om vanuit jouw eigenwijsheid – jouw zielswijsheid – te  gaan delen wie jij bent en graag wil worden. Voor die veiligheid is het nodig dat we “iets” hebben met elkaar 😉 – met andere woorden: dat er een klik is, dat we elkaar’s taal spreken, zeg maar. Alleen op die manier kunnen we allebei het allerbeste van onszelf geven in de sessies samen – ik vind dat jij geen millimeter minder dan dat verdient (en ik ook niet ;-)). Zorg dus dat je tijdens een inspiratiesessie echt goed en eerlijk bij jezelf voelt of er een “JA” is. Twee vrouwen die sámen werken aan talenten, eigenschappen en verlangens in de wereld zetten is echt waanzinnig powerful!

Nou, ik hoop niet dat ik je nu heb afgeschrikt 😉 Ik ben een groot-dromer en zie ongekende mogelijkheden in mensen, dat wil wel eens “onhaalbaar” overkomen. Maar in de praktijk zullen we het altijd sámen doen: ik ben er tenslotte vooral om “space te houden” voor wat jouw eigen-wijsheid graag in de wereld wil gaan zetten en om je daarin te begeleiden, zodat je focus houdt en je concrete stappen zet in jouw leven. En ik ben, volgens mijn klanten, een echte Soul Wisdom Cheerleader (lees mijn blog maar, als je je afvraagt wat dat in hemelsnaam is: Blog Soul Wisdom Cheerleader)

En verder ben ik gewoon iemand waar je gezellig mee kunt kletsen en filosoferen over van alles en nog wat, waag het er dus gewoon op, zou ik zeggen 😉

Ik kijk in elk geval naar jou uit!

Op dit moment ben ik met Soul to Sassy met Sabbatical – om zelf ook weer even helemaal in verbinding met mijn Soul-Expressionista te komen! Het betekent dat ik maar heel beperkt tijd in mijn online agenda heb voor gratis online inspiratiesessies, maar op de tijden die beschikbaar zijn ben je van harte welkom! We kijken van daaruit verder!

Ik nodig je ook graag uit te lezen wat vrouwen die jou voorgingen in coachingstrajecten bij Soul to Sassy te zeggen hadden:

Reviews van klanten van Soul to Sassy

close
Selecteer lijst(en):