Gratis online inspiratiesessie

Gratis online inspiratiesessie

Inspiratie – ik hou er van. Ik hou er van hoe wij vrouwen elkaar altijd over en weer inspireren om verder te groeien, meer te laten zien van onszelf, dapper te zijn. Want we weten allemaal dat het helemaal niet makkelijk is om op een meer vrouwelijke manier ons leven te leven.

We hebben allemaal iets waarmee we een andere vrouw weer inspireren… Ik inspireer vrouwen om hun eigen stem te ontdekken, hun ware stem te vinden, zodat ze de stem van hun hart kunnen gaan volgen in hun leven. Ik laat je zien dat het mogelijk is en zelfs hoe je dat kunt doen… Want als je letterlijk je eigen stem leert kennen, haar heel maakt, vrij maakt, dan gaat er een wereld voor je open. Dan stap je als het ware in dat leven vanuit jouw hart… Een kwestie van goed luisteren – daar begint alles mee, geloof ik – en je eigen regels creëren, op basis van jouw zielswaarden. 

En zo leer ik ook altijd weer iets van elke vrouw die ik spreek… voor mijn eigen leven en voor mijn werk met de vrouwenstem. Heel fijn en bijzonder vind ik dat, zo’n uitwisseling.

Mocht je dus voelen dat je eens kennis wil maken en/of van gedachten wil wisselen met me: van harte welkom!

Zijn wij een top-team samen?

Misschien voel je dat er meer is, spreekt wat ik schrijf hier op de website tot je en/of heb je filmpjes van me gezien die dat doen, of misschien heeft mijn Podcast iets in je wakker geschud. Als jij voelt dat het misschien wel tijd is om je ware stem (verder) te gaan ontdekken en dat je dat misschien met mij zou willen doen, dan is deze inspiratiesessie ook voor jou! Want het is een fijne en persoonlijke manier van kennismaken met elkaar. 

Zo komen we er achter of wij een top-team zijn samen… Iets wat ik belangrijk vindt voor ons allebei als we samen gaan werken. Jij moet je veilig en vrij voelen om in het intieme werk dat stem-heling en -bevrijding is alles te ontdekken en uit te proberen waarvan jij voelt dat het klopt voor jou. En ik… ik wil graag met elke vrouw met wie ik werk het allerbeste van mezelf kunnen geven. Dat kan ik als we een connectie voelen, als er een diepe “ja” is voor een samenwerking.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Wil jij een afspraak maken voor een online inspiratiesessie? Dan kun je dat hieronder direct in mijn agenda doen!

 

Ik nodig je ook graag uit te lezen wat vrouwen die jou voorgingen in coachingstrajecten bij Soul to Sassy te zeggen hadden:

Reviews klanten van Soul to Sassy | Vrouw & Stem Academie

close