Inspiratieblog

Inspiratieblog

InspiratieblogInmiddels werk ik ruim 20 jaar met vrouwen aan het vinden van hun Ware Stem. In die tijd heb ik heel veel inspirerende verhalen verzameld die ik graag met je deel! Verhalen waarvan ik hoop dat ze je zullen inspireren. Ik hoop dat ze je zullen bevestigen in het gevoel dat je diep van binnen vast en zeker heb. Al zit het misschien ver weggestopt 😉 Het diepe gevoel, dat jij echt de Ware Stem van jouw hart mag volgen, je leven op jouw manier mag creëren en op een helemaal vrije, stromende manier expressie mag geven aan wie jij werkelijk bent. 

Jouw drie belangrijkste stemmen: je lichaam, je intuïtie en je hart

Het kan! En nee, het lukt niet elke dag, of elke minuut van elke dag, maar je kunt er wel elke dag een klein stukje beter en krachtiger in worden. Als je weer durft te gaan leven in jouw lijf – want dáár bevindt zich jouw Ware Stem – als je naar je intuïtie en je hart durft te gaan luisteren. Als je alledrie die stemmen – de stem van je lichaam, de stem van je intuïtie en de stem van je hart – heel goed gaat leren kennen en vooral: ze altijd serieus gaat nemen.

Dan ga je stapje voor stapje jouw Ware Stem leven. Dan ga je steeds meer loslaten wat jouw stem blokkeert, wat je tegenhoudt en wat je angst aanjaagt. Dan ga je een leven leven op jouw voorwaarden en niet een leven volgens een plaatje in jouw hoofd. Een plaatje wat helemaal niet van jou is, maar wat je hebt gecreëerd op basis van allerlei overtuigingen die je ergens in je leven het opgepikt. Negatieve of niet dienende overtuigingen – overtuigingen dat het wel goed genoeg is zo, dat je tevreden moet zijn en niet te veel moet willen. Of dat jouw stem er niet toe doet, dat je net zo goed je mond kunt houden. Of een idee dat je ook best zonder zingen door het leven kunt…

Natuurlijk kan dat … heel veel mensen doen het zo. Maar als je echt eerlijk bent: wil jij het dan zo? Dat kostbare leven, wat jij maar één keer in dit lichaam en met deze stem kunt leven? 

Nee he?

Nou, ik wens je veel leesplezier en veel mooie inzichten bij het lezen van mijn inspiratieblog.

Laat je me weten wat je uit mijn inspiratieblog haalt? 

En ik vind het superleuk als je me wilt laten weten wat voor inzicht je er uit haalde of hoe het bij je binnenkwam. Stuur me gerust een mail: soultosassy@gmail.com of stuur me een berichtje op mijn Instagram-pagina: Soul_to_Sassy_Vrouwenstem

En beloof me dat je het niet alleen bij inzichten houdt, goed? Dat je ook concrete stappen zet! Remember: kleine stapjes zijn ook stapjes!

Wil je daar eens met me over van gedachten wisselen? Dan mag je een afspraak maken voor een gratis online ontdekkingssessie – je kunt het via de knop hieronder rechtstreeks in mijn agenda doen:

 

Misschien wil je graag nog wat meer vrouwen aan het woord horen die het pad van hun Ware Stem op gingen! Lees daarvoor hier een aantal reviews: 

Wat vrouwen die je voorgingen zeiden over de trajecten