Level 3 – Je stem in de spotlight

Level 3 – Je stem in de spotlight

Level 3 - Je stem in de spotlightHeb je zowel Level 1 als Level 2 van het coachingstraject De Stem van Vrouwelijke Ambitie met een goed resultaat doorlopen? Dan ben je er helemaal klaar voor om je stem echt met trots in de spotlight te gaan zetten!

Vooral als je ondernemer bent, of misschien heb je een coachende of leidinggevende positie binnen een organisatie, kan het voor jou als vrouw een enorme uitdaging zijn om jezelf op een authentieke manier hoorbaar te maken. Dat komt – zoals je inmiddels wéét en hebt ervaren – doordat we niet geleerd hebben onze vrouwenstem vanuit heelheid en kracht te gebruiken.

In de spotlight is where it happens!

En in de spotlight – of dat nou is via een webinar, een youtube filmpje, op een podium, in een vergadering, tijdens sales gesprekken of pitches, een Facebook of Instagram Live, een podcast – is dat extra spannend. Maar het is ook “where it happens!”. Want je moet naar jezelf leren luisteren en jouw stem ook van buitenaf helemaal gaan omarmen. Bovendien krijg je te maken met kritiek en feedback van anderen. Dat vraagt dat we nóg meer samen gaan vallen met onze stem.

Zodat we haar met trots in de spotlight zetten.

Zodat we met kracht – vrouwenkracht – onze boodschap kunnen laten horen èn ons niet omver laten blazen.

Ik leer het je in Level 3 van De Stem van Vrouwelijke Ambitie: Jouw Stem in de Spotlight. De opzet van Level 3 zal dezelfde zijn als die van Level 1 en 2. Ook de kosten zullen gelijk zijn.

Binnenkort lees je hier meer informatie over dit traject.

Nog niet begonnen en wil je graag meer informatie over het stemcoachingsaanbod van Soul to Sassy? Dan is dit de juiste plek om te beginnen: De Stem van Vrouwelijke Ambitie.

Maak je liever eerst persoonlijk kennis met me en stel je me al je vragen over jouw stem? Dat mag natuurlijk ook! Je kunt daarvoor rechtstreeks in mijn agenda een gratis online ontdekkingssessie boeken.