Soul to Sassy Podcast

Soul to Sassy Podcast

Soul to Sassy PodcastDe Soul to Sassy Podcast. De podcast voor vrouwen die hun eigenwijsheid meer willen gaan horen, voelen, volgen en vertrouwen. Meer willen gaan leven vanuit hun zielswijsheid – Soul. En van daaruit hun talenten en kwaliteiten de wereld in willen laten stromen… Sassy (onbeschaamd).

Het klinkt prachtig, maar is nog niet zo makkelijk in onze wereld, waarin we toch nog heel veel doen. En dan ook nog doen vanuit een mannelijke visie.

In mijn Podcast bespreek ik allerlei onderwerpen met je, die naar boven komen bij het steeds meer gaan leven volgens de blauwdruk die bij jou hoort.

Je vindt hem hier!

Abonneer je je op de Podcast? Daarmee doe je mij een plezier en laat je me weten dat je mijn content waardeert. En maak je hem voor andere vrouwen ook weer makkelijker vindbaar!

Meer inspiratie of via een ander kanaal? Dat kan – kijk maar hieronder:

Gratis & Inspiratie van Soul to Sassy