Stop Hiding Check-In

Stop Hiding Check-In

Stop Hiding Check-InDe Stop Hiding Check-In – ik creëerde deze gratis meditatie speciaal voor jou! Want ik wéét dat je van die momenten, soms zelfs dagen of weken hebt, dat je je liever zou verstoppen dan alles te moeten doen waarvan je voelt dat je het te doen hebt.

En dan bedoel ik eigenlijk niet al die dingen waar je jezelf druk mee houdt: de dingen die moeten voor anderen of waarvan jij denkt dat je ze moet, omdat anderen dat vinden.

Ik bedoel de dingen, waarvan je diep van binnen gewoon wéét dat jij ze hier op aarde te doen hebt. En ja… dat zijn dingen die niemand anders doet. In elk geval niet op jouw manier. Dat zijn dingen die altijd nét een stukje uit jouw comfortzone liggen. Dingen, die vaak al heel lang op je lijstje staan, maar er telkens maar niet van komen.

Waarmee verstop jij je? Als je héél eerlijk bent? 

Dingen, waar je je, als je heel eerlijk bent, mee verstopt. Voor de buitenwereld. En eigenlijk ook wel een beetje voor jezelf… (als je heel, heel eerlijk bent ;-)).

De Stop Hiding Check-In is precies voor die momenten bedoeld. Het is een korte meditatie die ik opnam voor jou – gratis en voor niks te streamen of te downloaden. No strings attached… (zelfs geen e-mail adres ;-)).

In plaats van je toevlucht nemen tot je bed of je klussenlijst, de koelkast en koektrommel leegeten, of series over heldinnen binge-watchen op Netflix – give it a try zou ik zeggen. Mocht het niet werken, dan kun je altijd nog terug, toch?

Doe de gratis Stop-Hiding Check-In

Je kunt de Stop Hiding Check-In hieronder vinden op Soundcloud. Als je hem wilt downloaden om vaker te doen – en ik hóóp met heel mijn hart dat je dat zult doen! –  klik dan op het download-icoontje wat je in de rechterbovenhoek onder het Soundcloud logo vindt.

Ik wens je met heel mijn hart toe dat je weer gaat voelen hoezeer jij er toe doet! Dat niemand anders kan doen wat jij te doen hebt.

Gratis online inspiratiesessie

Voel je behoefte om eens verder te kijken naar wat jou nou tegenhoudt om echt stralend je eigen plek in de wereld in te nemen? Hoe je dat kunt doen zónder eerst veel beter, leuker, geleerder, meer ervaren of beter opgeleid te worden? Want dat kán… echt waar!

Voel je vrij om een gratis online inspiratiesessie met me te boeken – ik kijk heel graag met je mee naar de eerstvolgende stapjes die je kunt zetten om je ècht vrij en veilig te gaan voelen om jezelf te zijn èn te laten zien en horen!

Je kunt via de knop hieronder rechtstreeks een afspraak in mijn agenda boeken – van harte welkom!