Stop hiding, start shining

Stop hiding, start shining: living from Femininity

 

Stop hiding, start shining: living from Femininity. Jij voelt het ook he? Dat de tijd aan het veranderen is… snel aan het veranderen is. Dat we de dingen zoals ze vele jaren in het verleden “gedaan werden” niet meer werken… Dat ze ook niet zomaar gaan veranderen. Maar dat WIJ degenen zijn die verandering mogen gaan brengen. Door zelf verandering te leven…

 

Eigenlijk wil je gewoon heel graag “zo’n vrouw” zijn

Dat je **eigenlijk** zelf zo’n vrouw zou willen zijn. Zo’n vrouw, zo iemand die zich identificeert met vrouw zijn, die het op haar eigen manier doet. Een vrouw, die zich niks aan trekt van hoe het jarenlang hoorde, van de geldende regels en normen… Zo’n vrouw die eigenlijk, als ze heel eerlijk is, allergisch is voor “norm-aal”. Omdat ze zich realiseert dat norm-aal niet bestaat als het om mensen gaat…  Geen enkel mens is namelijk gemiddeld. En zo zijn we ook niet bedoeld…

Een vrouw die een diep verlangen heeft, haar leven op haar eigen manier vorm te geven, te creëren… in plaats van te overleven, steeds maar haar best te doen om te voldoen aan de standaarden, die ooit in een ver verleden door anderen – mannen vaak – bedacht zijn. Want die werken niet…  Het moet anders kunnen… En ja! Het kan ook anders.

Hoe doe je dat? Echt leven volgens jouw waarden?

Maar hoe? Daar blijf je nog mee worstelen… Want hoe doe je dat dan? Jouw leven op jouw voorwaarden leven? Jouw eigen leven creëren? Van jezelf houden, ook al voldoe je voor geen meter aan al die “eisen” die er aan je worden gesteld… Echt diep van jezelf houden, jezelf steunen en zelfs trots op jezelf zijn. 

Jezelf goed in je vel voelen… precies zoals je bent. De kleuren dragen die jij mooi vindt. Make-up, omdat je daar zin in hebt, niet omdat het moet. Of juist niet lijkt te mogen. Jurken te dragen of sweatpants, die maken dat je je sensueel, sexy en vooral móói voelt… Laten zien dat je je móói voelt. Zonder verontschuldiging… zonder dat het je wat uitmaakt, wat anderen er van vinden.

Jezelf durven laten horen, je stem laten klinken, waar jij het belangrijk vindt. Zónder jezelf te verontschuldigen, omdat je piept, zachtjes spreekt, of juist een beetje too loud… Gewoon omdat je wéét dat je stem er toe doet. Dat wat jij denkt en vindt verschil maakt.

Jouw eigen-wijsheid en jouw waarden zijn de road-map

En het kán echt anders… en het is helemaal niet zo ingewikkeld… het vraagt wel toewijding van je. Aan jezelf… aan wie je echt, wezenlijk, diep van binnen bent.

Ja precies… die zachte zachte liefdevolle stem van je eigenwijsheid, die je zo af en toe best hoort, maar die je hoofd in no time heeft weggeredeneerd. Of die je niet durft te vertrouwen… want (weer dat hoofd!) hoe met het dan met…. 

Die zachte stem, die zo vaak overruled wordt door die ándere stem. De stem van onzekerheid, zelf-oordeel, zelf-verachting zelfs…”Jij bent niet goed genoeg”. “Jij bent te… of niet genoeg…”. 

Het is hoog tijd dat je de keuze durft te gaan maken om voor ééns en voor altijd de stem van jou eigenwijsheid te gaan horen, vertrouwen en volgen.

En dat doe je, door het niet alleen binnen in je te houden… maar door haar te gaan léven. Door er bewust expressie aan te gaan geven… Door jouw kleuren, jouw unieke frequentie, jouw unieke jij in alles wat je doet zichtbaar te gaan laten worden, hóorbaar èn voelbaar (want alles is energie! we voelen als mensen, zeker in deze nieuwe tijd, al ver voordat we zien, horen of bedenken!).

Uit de kast komen: als wie jij werkelijk bent!

En daarvoor moeten ze uit de kast komen… Uit de kast komen als wie ze werkelijk zijn. Gaan vertrouwen dat die eigen-wijze stem van binnen het echt perfect weet en jou precies de weg wijst naar stap-voor-stap leven op die manier.

En uit de kast komen is heel erg spannend…. het is hetzelfde als jouw plek innemen in de spotlight van een podium. En dat is ook precies wat je doet: in de spotlight gaan staan op het podium van jouw leven. 

Jouw leven, wat niemand kan leven zoals jij dat doet… simpelweg, omdat niemand jij is. En omdat juist dát voor jezelf en voor anderen zo ongelofelijk waardevol is.

Stop hiding, start shining – voeg Femininity toe aan jouw leven en geef daar expressie aan

Stop hiding, start shining is HET trajaect voor jou, als je je identificeert met vrouw-zijn en/of een verlangen hebt om meer vanuit jouw eigen – meer vrouwelijke – waarden te gaan leven.

Het is een traject van 3 maanden, waarin ik je in 9 sessies begeleid om meer authentiek jouw leven te gaan leven. 

De 9 wekelijkse online één-op-één sessies hebben elk een thema:

  • Jouw (vrouwelijke) waarden
  • Leven in je lichaam en van je lichaam houden
  • Sensualiteit: embodiment, bewegen op een vrouwelijke manier
  • Je stem vinden
  • Je stem belichamen
  • Vrouwelijke taal (en die is héél anders dan gangbaar!)
  • Schaduw-werk: wat houdt jou tegen om authentiek te zijn?
  • Styling & shining van jouw vrouwelijke waarden
  • Jezelf laten zien vanuit jouw vrouwelijkheid

Voorafgaand aan elke sessie zijn er opdrachten, die je thuis kunt doen. Tijdens de sessies krijg je een visualisatie/activatie en leer je krachtige en eenvoudige oefeningen om in je dagelijks leven in te passen, zodat je echt stappen gaat zetten.

Jouw investering voor dit traject is € 1111,11 (inclusief 21% BTW).

Klaar met verstoppen en tijd om kleur te bekennen?

Dan is dit traject mogelijk nu de juiste stap voor jou – laten we – helemaal vrijblijvend – kennismaken en eens verder kijken of we een match zijn!

Maak je een afspraak met me? Je kunt het hier rechtstreeks in mijn agenda doen…

Zet gewoon NU die stap om full-colour jouw leven te gaan leven en creëren