The Sassy Soul Expressionista

The Sassy Soul Expressionista – groepsjaartraject

In de vroege lente van 2023 begon het bij mij te kriebelen om naast de één-op-één coachingstrajecten ook weer met een groep vrouwen te gaan werken. Een aantal jaren geleden deed ik dat al met Wisdom of a Woman’s Voice – een prachtig traject met mooie resultaten bij de deelneemsters, maar er miste voor mij nog iets.

Inmiddels ben ik weer heel veel “verder” en valt een heleboel op haar plek – dat is het mooie van Divine Timing. Het komt als het tijd is, ook al zou je willen dat het er al eerder was 😉

The Sassy Soul-Expressionista – een online groepstraject voor vrouwen

Na mijn sabbatical, vermoedelijk zal dat in maart 2024 zijn, ga ik van start met dit online groepstraject voor vrouwen – met de prachtige naam: The Sassy Soul-Expressionista. 

  • Een groepsjaartraject waarin je  jouw innerlijke wijsheid meer en meer gaat horen, vertrouwen, volgen èn er expressie aan gaat geven. Want zonder dat laatste is het gewoon niet “af”. 
  • Een traject dat gaat over de stem van vrouwelijke wijsheid, de innerlijke stem en de fysieke stem en alles wat daar voor jou bij komt kijken. Hoe vind je jouw echte stem? En hoe geef je daar expressie aan in jouw werk en leven?
  • Een traject voor vrouwen die er klaar mee zijn te leven volgens de verwachtingen van anderen, maar nog op zoek zijn naar “hoe te leven volgens je eigen verwachtigen”
  • Hearing/Listening – Nurturing – Following – Expressing – 4 seizoenen
  • 13 online sessies samen – een maanjaar dus
  • maximaal 7 vrouwen – een kleine groep met voldoende “me-time” en tegelijkertijd voldoende “leermogelijkheid” van elkaar
  • een community waar we tussendoor met elkaar in verbinding blijven gedurende dit maanjaar, zodat het thema voor je blijft “leven” tussen de bijeenkomsten door

Inhoud The Sassy Soul-Expressionista

Het eerste deel zal gaan over luisteren naar/horen van onze eigen Soul Wisdom. Vanaf september/oktober keert de energie meer naar binnen. Een perfect moment om zelf ook je aandacht naar binnen te keren.

Het winterdeel gaat over zorgen voor jezelf en je eigen innerlijke stem en je zelfexpressie. Hierbij komen ook je schaduwkanten aan bod: tenslotte is er nog iets wat je tegenhoudt om jezelf echt volgens je eigen waarden en normen uit te drukken in je leven en werk.

In de lente gaan we aan de slag met het thema: hoe vólg je nou echt je Soul Wisdom in jouw leven, hoe ga je daar naar leven?

Het zomerdeel zal tenslotte gaan over zelfexpressie: hoe laat je jouw stem de wereld in stromen? En je zult na de eerste drie delen merken, dat je dat al heel anders gaat doen dan je gewend was! 

Dit is wat ik tot nu toe “weet” over het traject 😉 De rest mag gaan ontstaan in de komende maanden, want creëren doe je natuurlijk niet alleen.

Ik nam een kort filmpje voor je op vanuit mijn inspiratie voor The Voice of Feminine Wisdom – dat was de “werknaam” van het traject toen ik voor het eerst inspiratie kreeg voor dit traject. Je kunt het hier bekijken: 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden? Zet jezelf op de wachtlijst

Wil je alvast op de wachtlijst? Je zit dan nog nergens aan vast natuurlijk – ik wil je gewoon graag de kans geven als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en van het lanceermoment van dit groepstraject. Eventueel kunnen we alvast ergens een keer kennismaken om te zien of we een match zijn.

Meld je hier met een mail aan voor de wachtlijst voor The Sassy Soul-Expressionista – je hoort dan van me hoe het verder gaat!

soultosassy@gmail.com

Zou je alvast willen kennismaken en willen bespreken of dit mogelijk iets voor jou is? Dan mag je ook een afspraak met me maken voor een gratis inspiratiesessie. Dat kun je hier rechtstreeks in mijn agenda doen. Hou er rekening mee dat er, vanwege mijn sabbatical met Soul to Sassy, op dit moment maar heel beperkt ruimte voor kennismakingssessies is in mijn agenda. Op de tijden die beschikbaar zijn blijf je van harte welkom!