Voice Empowerment

Voice Empowerment Traject

Voice Empowerment Traject  – het gaat over je stem gebruiken vanuit jouw echte kracht. Dus niet een krachtige versie van jezelf neerzetten naar buiten, maar een authentieke, eerlijke, levenswijze versie van jezelf tot klinken brengen. Alleen dan kan er verbinding zijn – met je lichaam, met je boodschap èn met je publiek. Of dat nou uit 1 persoon of 10.000 personen bestaat: het begint bij jou, altijd! 

Om jezelf echt krachtig te laten zien en horen is het nodig dat je je stem helemaal gaat leren kennen. Ze is veel meer dan jij vermoedelijk denkt. De meeste vrouwen zijn namelijk vanaf heel jonge leeftijd al gaan geloven, dat het sociaal geaccepteerde stuk stem wat ze veel gebruiken “hun stem” is. En je stem is veel en veel meer. Alles begint met haar te ontdekken, vrij te maken en te leren gebruiken, met al haar mogelijkheden en facetten.

Dat is een empowering èn leuk proces! Vol ontdekkingen over jezelf en de manier waarop jij dingen in je leven doet. Werken met de stem laat je daar veel over zien en helpt je om dingen makkelijker voor jezelf te maken, ook op andere vlakken. Werken met je stem gaat je ook meer zelfliefde geven – leren houden van je eigen stem, dikke vriendinnen met haar worden, is een liefdevol en verbindend proces. 

Voice Empowerment gaat over die ongelofelijk vrouwelijke zachte kracht. De kracht van levenswijsheid, levenservaring, verbinding, lichaamsbewustzijn en sensualiteit… 

The Sound of Feminine Ambition

In de afgelopen 20 jaar heb ik met heel veel vrouwen mogen werken aan hun stem en presentatie en in mijn carrière als klassiek zangeres heb ik zelf geleerd wat werkt en wat niet werkt als het over stemgebruik gaat.

Wat ik heb gezien en geleerd, is dat stemgebruik een prachtige manier van vrouwelijke kwaliteiten inzetten is. Als je het op de juiste manier doet: belichaamd, vanuit aanwezigheid en met aandacht en liefde. Het gaat over verbinding – één van de meest vrouwelijke kwaliteiten die er zijn. En vrouwelijke kwaliteiten mogen uitgelicht worden als het gaat over Vrouwelijke Ambitie, dat wat jij als vrouw graag wil brengen, wil veranderen in de wereld, op grote of kleine schaal. Het is allemaal belangrijk, het is allemaal nodig.

Voor mij is Voice Empowerment dan ook letterlijk The Sound of Feminine Ambition.

Het Voice Empowerment Traject

Een Voice Empowerment Traject is altijd één-op-één en afgestemd op jouw wensen en vragen rondom jouw stem. Er is tenslotte weinig persoonlijkers dan de stem! 

Een traject bestaat uit 6 online coachingsessies – meestal plannen we die om de 14 dagen in, zodat je ook nog tijd hebt om in jouw dagelijks leven aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd. Daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om!

Kosten voor een Voice Empowerment Traject zijn € 666,66 (geen BTW)  je krijgt hiervoor bij aanvang van het traject een factuur toegestuurd. (Misschien zijn er mogelijkheden op je werk om het traject vergoed te krijgen uit het budget voor persoonlijke ontwikkeling – het loont de moeite dat even na te vragen!).

Je zult ongetwijfeld al heel snel verbetering merken in jouw stem-gebruik – het kan dus zijn dat je na 6 sessies al prima zelf verder kunt met je stem. Het kan ook zijn, dat je juist tijdens deze sessies gaat ontdekken hoeveel van jouw stem je nog niet hebt ontdekt – dan is het mogelijk het traject met nog 6 sessies te verlengen – of om te kiezen voor een zangcoachingstraject. We bekijken dat na afloop van het korte Voice Empowerment Traject samen.

 

 

Zullen we eens verder kennismaken en mag ik je wat meer vertellen over jouw geweldige stem?

Ik kan er nog heel veel over schrijven – de zachte kracht van onze stemmen en hoe belangrijk die is. Maar het is veel belangrijker dat we ontdekken wat jij daar aan kunt hebben. En dat gaat het beste als we elkaar ontmoeten – online voor een kopje thee of koffie – zodat jij me al jouw vragen kunt stellen en eens kunt ervaren of werken met mij iets voor jou zou kunnen zijn! Je kunt daarvoor een gratis ontdekkingssessie met me boeken via de knop hieronder: 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Wil je eerst graag nog wat meer weten over Soul to Sassy? Over mij of mijn manier van coachen? Lees dan hier wat andere vrouwen die je voorgingen daarover te zeggen hadden: 

Reviews Soul to Sassy