Voice Empowerment Coaching

Voice Empowerment Coaching 

Voice Empowerment – The Sound of Feminine Power

Voice EmpowermentWist je dat jouw stem het meest persoonlijke en meest authentieke expressie-middel is wat jou ter beschikking staat? 

Jouw stem, die letterlijk, als je haar goed en volledig belichaamd weet te gebruiken, jouw unieke frequentie verklankt. 

Jouw stem is zo goed als onmisbaar in elke verbinding die jij legt met anderen.

En je stem is zoveel meer dan de woorden die je spreekt.

Je stem ZELF is een instrument van verbinding en een visitekaartje van jouw, een klank-visitekaartje.

Maar ken jij jouw eigen stem wel? Heb jij een intieme vriendschap met dit prachtige instrument wat in jou woont? Dit prachtige – heel kleine en heel bijzondere – instrument wat spreekt voor, met jou en door jou, ook zonder woorden? 

Voice Empowerment – The Sound of Feminine Power

Jouw stem is wie jij bent, in klank

Zelf-ontdekking, jezelf leren kennen, persoonlijke groei… het kan niet zónder ook je stem erbij te betrekken. Want je stem is letterlijk wie jij bent, in klank.

Je stem is het eerste wat mensen waarnemen als ze jou horen. En zónder ook nog maar één woord gehoord te hebben, hebben ze al heel veel informatie over jou.

Je stem is energie… want je instrument “stem” stroomt op adem uit jou. Adem is energie. Energie die ook de brug is, tussen jou lichaam en de wereld, en het hele Universum. 

Jouw stem vertelt hoe het met je gaat, hoe je je voelt, of je eerlijk bent, of je gespannen bent, hoe je over jezelf denkt… 

Je eigen stem leren kennen, weten wat ze verklankt, haar vrij maken is een krachtige tool om authentieker in het leven te  staan èn om authentieker met anderen te communiceren.

Want: de stem liegt niet! Nooit.

Je stem is onderdeel van jouw totale lichaamsexpressie

Je stem is het klankonderdeel van jouw lichaamstaal. Ze bestaat uit veel meer dan alleen die twee stembanden in je keel. Want je stem stroomt – als ze vrij is – op jouw adem naar buiten. 

Ademhaling is daarom een heel belangrijk onderdeel van Voice Empowerment en een belangrijk “geheim” als je een charismatische spreker of zanger wil zijn. Want adem is verbindend… tussen jou en de wereld om je heen. 

Spreken en zingen doe je met je hele lichaam – als het goed is, zijn jouw lichaamstaal, je gezichtsuitdrukking èn je stem perfect samenwerkende partners. 

Daarvoor is het nodig dat je je stem helemaal belichaamt. Dat je aanwezig bent in jou lichaam bij spreken en zingen. En dat is nog best een uitdaging, want we hebben geleerd om te spreken vanuit ons denkende brein. Dat betekent vaak, dat we ons lichaam niet bewonen en zelfs een beetje vergeten. Dat er dus geen presence is.

Voice Empowerment: je stem weer héél maken

In een Voice Empowerment traject leer ik je, hoe je je stem weer héél kunt maken. Een perfect team met je lichaamstaal en je gezichtsuitdrukking, met je denkende brein, je emoties en gevoelens, en de woorden die je kiest. Daarmee wordt je stem authentiek jij… en wordt jij authentieker in de manier waarop je jezelf hoorbaar – èn zichtbaar! – maakt in je leven en werk.

Je stem weer héél maken, betekent dat je op den duur niet meer na hoeft te denken over je stemgebruik. Dat ze als vanzelf, samen met jouw lichaam expressie geeft aan wat jij denkt, voelt en wil overbrengen. 

Dat geeft rust en voor jou als spreker (of zanger!), maar ook voor iedereen met wie je communiceert. Als mensen spiegelen we elkaar – een ontspannen en charismatische spreker zorgt er op die manier voor, dat haar publiek ontspannen en licht kan luisteren en reageren.

Voice Empowerment – The Sound of Feminine Power

Mijn naam is Monique, ik ben de oprichter van Soul to Sassy. Ik heb jarenlang op het podium gestaan als professioneel zangeres. Ik heb taal- en genderstudies gevolg en ik ben een ervaren vocal coach, die zich heeft gespecialiseerd in Stem & Vrouwelijkheid, omdat de stem en hoe ze werkt ultra-vrouwelijke kwaliteiten heeft, die we veel te weinig waarderen en inzetten.

Het traject Voice Empowerment – The Sound of Feminine Power – heb ik gecreëerd om vrouwen – of wie zich identificeert met vrouwzijn – en/of mensen die graag meer waarde van vrouwelijke kwaliteiten en eigenschappen in de wereld willen brengen – te helpen dat met een krachtige en hoorbare stem te doen, zodat de waarde van hun woorden ook aankomt bij hun toehoorders. Of dat nou in je dagelijks leven is, op je werk of bedrijf, of letterlijk in de spotlight op een podium. 

Het traject Voice Empowerment – The Sound of Feminine Power – bestaat uit 10 intensieve online  één-op-één sessies met mij. Elke sessie heeft een eigen thema:

  • Je stem ontdekken
  • Kwaliteiten en zwaktes van je stem
  • Hoe werkt je stem?
  • Adem en de stem: ontvangen en geven
  • Je stem belichamen
  • Je stem en emoties
  • Je stem en zelfliefde
  • Zingen & Spreken
  • Je Soul-Song zingen
  • Je stem dat ben JIJ

Je krijgt visualisaties en oefeningen om een vertrouwensrelatie met jouw eigen stem op te gaan bouwen en haar kracht voor je te gaan laten werken. 

Kosten voor dit traject zijn € 1111,11 (inclusief 21% BTW) – je krijgt hiervoor bij aanvang van het traject een factuur toegestuurd. (Misschien zijn er mogelijkheden op je werk om het traject vergoed te krijgen uit het budget voor persoonlijke ontwikkeling.)

Ben je benieuwd hoe jouw persoonlijke Stem-reis gaat klinken?

Begin dan met een afspraak met me te maken voor een gratis online kennismakingssessie! Je kunt daarvoor hieronder een afspraak maken in mijn agenda: 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!